2777
2789

چیکارمیکنید که نیستید؟؟؟؟ یه جورتیی یعنی عقده توجه داشتن

من بعضی ویژگیهای ذیل را دارم، اگه ندارید بگید چکارمبکنید

ویژگی های شخصیت نمایشی:

_ تلقین‌پذیر است، یعنی به آسانی تحت نفوذ دیگران و موقعیت قرار می‌گیرد.

– جلب توجه دیگران
– خودنمایی
– در موقعیت‌هایی که کانون توجه نیست، احساس ناراحتی می‌کند.
– فریب کاری
– هیجانات را به‌طور سطحی و با تغییرات سریع ابراز می‌کند.
– سبک گفتار او برداشت‌گرایانه و فاقد جزئیات است.
– سرزنش کردن دیگران
– نادیده گرفتن احساسات دیگران
– رقابت با دیگران
– خودداری از انجام مسئولیت با ادعای فراموش کردن آن مسئولیت
_ دیر کردن و دلیل‌تراشی
_ به‌آسانی تحت نفوذ دیگران و موقعیت قرار می‌گیرد.

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شخصیت یه جوریه که تو طول زمان شکل میگیره. یهویی نمیشه تغییرش داد. اگه یه نفر همه ی علایم شخصیت نمایشی رو داشته باشه و خودش هم اگاهی داشته باسه که داره، به رواندرمانی خیلی خوب جواب میده. اکثرا هم اعتماد به نفس پایینی دارن، میتونن رو اعتماد به نفسشون هم کار کنن تا یه خرده تعدیل بشن

خیلی 

آدما همه اینارو در یه موقعیتی شاید به صورت خفیف داشته باشن

یعنی همه براشون پیش اومده که یه موقعی دلشون بخواد در مرکز توجه همه باشن و ...

ولی کسی که همیشه اینجوریه و همشو داره رو نمیدونم باید چیکار کنه برو روانشناس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اخه هر آدمی ممکنه حداقل یکی از اینارو داشته باشه همیشه که نه بعضی وقتا خیلی پیچیده میشه اینطوری حساب ...

فکر کنم از تعداد زیادی از اینا باشه و مداوم، اختلال محسوب بشه.

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
فیلما بیان

چی؟؟؟ 😁

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄
نشنیدین؟میگن مثلا طرف خیلی فیلمه

اهان اره اونکه اره

الان من که دارم میگم این اختلالو دارم ادم اگاهی هستم ... حداقل خودم و دیگرانو گول نمیزنم ولی خیلیا دارن و نمیدونن یا بروی خودشون نمیارن

شخصیت نمایشی یا هیستریونیک یک پکیجه یعنی مجموعه علائم باید وجود داشته باشن

در حالت کامل اختلال شخصیتی محسوب میشه و مثل بدبینی یا اختلال مرزی فرد بدون مداخله روانپزشک قادر به کنترل و تعدیلش نیست