2777
2789
سلام تا همین دیروز خوب بود تونسته بودم مخشو بزنم ولی امروز مخالفت می کنه بهونه میاره! داستان از این قراره ما توی یه شهر دیگه اونجا که خانواده شوشو هستند شرکت پر درامدی داریم چندین ساله همشون دارن توش کار می کنن من که درس خوندم بیکارم چند ساله شوهرم رو راضی کردم که من هم هفته ای چتد روز برم اول راضی شدن ولی امروز بهونه میاره سفت و سخت به نظرتون چه جوری مخشو بزنم که با رضایت نه اجبار موافقت کنه؟؟؟

می خوام مخشو تلیت کنم که خودش بگه خیلی خوبه برو البته تقصیر خودم شد که نظرش عوض شد چون می ترسه برم مشاجره بشه!!!نظر یادتون نره اگه مخ بلدین بزنین چون نیاز روحی و مادی دارم
عزیزم به نظرمن تو اون محیطی که فک و فامیل شوشو هست بهتره نری برای کار اینجوری اعصاب خودت و اعصاب همسرت راحت تره کار کردن با خانواده همسر زیاد جالب نیست
آنوشای نازم 19/11/91 با اومدنش زندگیمون و شیرین تر کرد
شکوفه جان مخ زدن اصول داره همینجوری که نیست باید اخلاقش دستت باشه ببینی با چی راضی میشه عزیزم.
همون کارهایی که دوست داره براش انجام بده.باب میلش رفتار کن.
حسابی رفتار عشقولانه باهاش داشته باش حلههههههههههههه
من تنبل نیستم,فقط یکم حال ندارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر چقدر بیشتر اصرار کنی اون بیشتر مقاومت میکنه این ویژگی تمام مردهاست یه موقعی که میدونی اخلاقش خوبه و موقع استراحتشه برو پیشش و اروم بهش بگو عزیزم من اگه بایم اونجا خیلی به نفع خودمونه .... فقط یه بار منطقی بگو دیگه اصرار نکن تا تصمیمشو بگیره
تظاهر به افسردگی هم خوبه،برا من که تا حالا خیلی جواب داده،بگو از بس صبح تا شب به در و دیوار این خونه زل زدم دارم روانی میشم و از این حرفا.
ولی کلا به نظر من هم تو محیطی که خانواده شوهر دائما اونجا هستن نباشی بهتره،همسرت حق داره که نگران باشه.
یاسی خانوم من نمیام ؟؟!!من دیشب اومدم هرچی صبر کرددم هیشکی نیومد امشب میام حتی اگه سنگ ببارد!

نظر همتون رو قبول دارم و یکی یکی اجرا می کنم
درخواستم کاملا منطقیه درسته چون همه کاراش رو شوهرم کرده و این حق منه فقط مسیله اینه که نمی ذارن .......

من خیلی به این کار نیاز دارم ..ولی دیگه اصرار نمی کنم ببینم چی میشه؟

دوستان بهونه اش اینه؟چجور می خوای رفت امد کنی؟با بچه 3 ساله؟

2 برا بچه دوم که حامله شدی می خوای چکار کنی؟؟

3 برا مدرسه بچمون؟؟؟
کلا سعی کن همیشه رفتارت جوری باشه که از شوهرت نه نشنوی. اگه می دونی چیزی که می خوای جوابش نه هست اصلا مطرح نکن. البته در مورد چیز های کوچیک که می تونی ازشون بگذری. این جوری شوهرت به نه گفتن به تو عادت نمی کنه واین به نظر من خییییییییلی مهمه...
سعی کن همیشه تو در جبهه اون باشی نه مقابلش. همیشه بگو ما... سود ما... کار ما... شرکت ما... نگو کن اینو می خوام. بگو برامون خیلی بهتر می شه... واسه مرد ها خیلی مهمه که خودت زو باهاشون یکی بدونی یا نه.
بعدش هم بهش مخبت کن. بی حد ... بی دریق بهش محبت کن... نه فقط وقتی که چیزی می خوای... محبت کاسب کارانه رو همه خیلی زود تشخیص می دن و زده می شن. ولی اگه همیشه مهربون باشی اونم همیشه دنبال خواسته های تو و خوشحال کردن توئه.
اینا شگرد های منه که تقریبا تا حالا 100% جواب داده.
موفق باشی خانومی.
خانمی روراست بگم ما زنها می خوایم همه چی مال خودمون باشه.نری بهتر وگرنه مشکلات پیش میاره وممکن شراکتشون هم بهم بخوره.اگه وضع مالی همسرتون خوبه یه کاری واسه خودت ایجاد کن.اینجوری بهتر استقلال بیشتری هم داری.
2810