2777
2789
عنوان

مامان دوقلوها کمک

2148 بازدید | 56 پست
دوقلوهای من هشت ماهشونه مامانم کمک میکنم ولی دوست دارم بدونم کی این سختی تموم میشه و به کمک دیگران احتیاج پیدا نمیکنم?
خدایا به خاطر وجود سید حسین در کنارم ازت ممنونم
ببین عزیز به شخصیت بچه ها خیلی بستگی دارد . اگر آرام و نرم باشند از حدود یازده ماهگی ولی اگر نباشند خب بیشتر طول میکشد . اینی که گفتم تجربه خودم بود .
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
پسرای من 16 ماهشونه هنوز یک روز در میون کارگر دارم مامانم هم میاد پیشم ولی احساس میکنم روز به روز سخت تر میشه چون شیطنتشون زیاد میشه و احتیاج به مراقبت دارن بعضی ها میگن تا 3 سال
نمیدونم والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دخترام 2سال و 10 ماهشونه به حد زیاد شیطونن و نزدیک خونوادم هستم.مهدهم به تازگی میبرمشون اما کم میارم باز.اما از دوستان که 2 قل پسر داره از 1 سالگی به تنهایی و بی دردسر نگهشون داشت
بله دو تا پسرند و یکساله اند . الان فقط گاهی اوقات هردو باهم گریه میکنن و بغل میخواهند که من یکجوری سر یکی را گرم میکنم و آن یکی را بغل میگیرم . البته اینها روزها میروند مهد کودک .
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
مامانم تا 9-8 ماهگی باهامون زندگی میکرد بخاطر این 2قل.الان یه برنامه ریزی کردم که از مامانم واسه آخر هفته هاکمک میگیرم ویه روز هم تنها با همسر استراحت آخر هفته ای داریم ولی از شنبه تا چهارشنبه تنهایی نگهشون میدارم.

هنوزم سخته خیلی.الان 16 ماهو رد کردن
کلا فکر کنم ما حالا حالاها درگیریم .فقط باید خودمون برنامه ریزی ای بکنیم که یه کم تنفس هم برامون داشته باشه

من از وقتی مامانم رفته وآخر هفته ها یه استراحت با همسر دارم خیلی راضیترم.بیشتر هم به کارام میرسم.همسر هم همینطور
روز به روز سخت تره انگار راه های جدید واسه شیطنت پیدا میکنن.عزیزم فقط مادرها زیربار سختی خرد میشن.شوشوم عکس من و بچه ها رو اتفاقی که در نوزادیشون انداختیم دید گفت چقد بچه بودی اونم تو جمع.راست گفت یهو داغون میشیم
2810