2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم داغونه اون دارو رو۵روز دادم و حالش به حدی بد شد قطع کردم با اینکه ۱۰روزه قطع کردم ولی علاوه ...

الهی بگردم براش 😔 مریضیش به خاطر پروتئن گاویه؟ انشالله زود خوب میشه عزیزم بسپرش به خدا 

الهی بگردم براش 😔 مریضیش به خاطر پروتئن گاویه؟ انشالله زود خوب میشه عزیزم بسپرش به خدا 

اره عزیزم

مرسی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره عزیزم مرسی

دختر من تقریبا پنج ماهه که حساسیتش خوب شده کاملا دکتر گفت دوسالش که تموم بشه کامل خوب میشه تو خوردن و اینا دقت کن دیگه خیلی سخته یه سری تو تلویزیون بيسکوئيت تبلیغ میکرد  دخترم انقد گریه کرد همش میگفت قاقا نمیتونستم بهش بدم دلم کباب میشد 😔😔😔 

دختر من تقریبا پنج ماهه که حساسیتش خوب شده کاملا دکتر گفت دوسالش که تموم بشه کامل خوب میشه تو خوردن ...

چکار کردی خوب شد 

رژیمه سفت و سخت بود یا نه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

[QUOTE=102830422]نه عزیزم داغونه اون دارو رو۵روز دادم و حالش به حدی بد شد قطع کردم با اینکه ۱۰روزه قطع کردم ولی علاوه ...[/QUOTE]

اي وااااي عزززيزم اينقدر تو فكر پسرت بودم اين روزها.انشالله سلامتيشو بدست بياره به زودي🥺🥺

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چکار کردی خوب شد  رژیمه سفت و سخت بود یا نه

بیشتر بهش کیدی لاکت میدادم خیلی خوبه روده رو تقویت میکنه رژیمش رو هم زیاد سفت و سخت رعایت نکردم هر ماه یکی دو قاشق بهش ماست میدادم یا صبحانه بهش یه تیکه پنیر میدادم بیشتر از این نه اینجوری بدنش آروم آروم عادت میکنه این 18 ماهش که تموم شد خوب شد هر ماه هم 30 سیسی بهش شیر پاستوریزه میدادم ببینم خوب شده یا نه

بیشتر بهش کیدی لاکت میدادم خیلی خوبه روده رو تقویت میکنه رژیمش رو هم زیاد سفت و سخت رعایت نکردم هر م ...

بنظرت هفته ای دوتا بیسکوییت بهش بدم اذیت نمیشه

یا نه مثلا با همون شیر شروع کنم مثل شما هفته ای مثلا ی قاشق؟

بنظرت هفته ای دوتا بیسکوییت بهش بدم اذیت نمیشه یا نه مثلا با همون شیر شروع کنم مثل شما هفته ای مثلا ...

دختر من به بيسکوئيت خیلی حساس بود یعنی یه بار امتحان کردم گذاشتمش کنار عزیزم تو هم یکی یکی امتحان کن ببین کدوم یکی عوارض کمتری میده با اون شروع کن هر بار هم که دیدی اسهال شد زود کیدیلاکت بهش بده خوب میشه دوباره بهد دو هفته یا سه هفته دوباره بهش بده مقدارش رو کم بده چون بچه هست زود بدنش به هم میریزه من خودم یادمه از بچگی نمیتونستم شیر بخورم چون اسهال میشدم باردار که شدم دکتر گفت باید روزی 3 لیوان شیر بخوری سختم بود چون ببخشید هاااا گلاب به روتون😁 اسهال میشدم خاله ام گفت اگه اسهال هم بشی بخور آخرش روده هات عادت میکنه یک ماه طول کشید خوب شدم دیگه روده هام عادت کرد عجله نکن آخرش خوب میشه من خودم که خیلی اذیت شدم سر دخترم خدا کمکت کنه 

احمق اسم فاطمه رو ادم مسخره نمیکنه 

یکم شعورم خوب چیزیه

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
دختر من به بيسکوئيت خیلی حساس بود یعنی یه بار امتحان کردم گذاشتمش کنار عزیزم تو هم یکی یکی امتحان کن ...

مرسی خیلی خیلی کمکم کردی حتما کم کم شروع میکنم براش

بنظرت هفته ای دوتا بیسکوییت بهش بدم اذیت نمیشه یا نه مثلا با همون شیر شروع کنم مثل شما هفته ای مثلا ...

البته مرمری جون بازم با دکتر مشورت کن من که شرایط پسر کوچولوت رو نمیدونم میترسم خدای نکرده شرایطش رو بدتر کنه به خدا همش به فکر پسرتم دلم براش میسوزه انشالله خوب بشه 😘

البته مرمری جون بازم با دکتر مشورت کن من که شرایط پسر کوچولوت رو نمیدونم میترسم خدای نکرده شرایطش رو ...

دکترشم یبار سربسته گفت بچه هایی تا ی مقدار کم پروتئین گاو تو رژیمشون بوده زودتر خوب شدن ولی من جدی نگرفتم تحمل بهم ریختنشو نداشتم رژیمه سفت و سختی بهش دادم ولی دارم کم کم حس میکنم اشتباه کردم

مرسی خیلی خیلی کمکم کردی حتما کم کم شروع میکنم براش

فدات عزیزم خیلی اگه یه روزی بیای بگی پسرم دیگه کاملا خوب شده خیلی خیلی خوشحال میشم 😘 دست خودم نیست نسبت به بچه ها خیلی حساسم دوس ندارم با اون بدن نحیفشون درد بکشن اعصابم خورد میشه

2810