2777
2789
و بدان که شب جمعه اول ماه رجب را لیلة الرغائب مى‏گویند و از براى آن عملى از حضرت رسول صلى الله علیه و آله وارد شده با فضیلت بسیار که سید در اقبال و علامه در اجازه بنى زهره نقل کرده‏اند از جمله فضیلت او آنکه گناهان بسیار به سبب او آمرزیده شود و آنکه هر که این نماز را بگزارد چون شب اول قبر او شود حق تعالى بفرستد ثواب این نماز را به سوى او به نیکوتر صورتى با روى گشاده و درخشان و زبان فصیح پس با وى گوید اى حبیب من بشارت باد تو را که نجات یافتى از هر شدت و سختى گوید تو کیستى به خدا سوگند که من رویى بهتر از روى تو ندیدم و کلامى شیرین‏تر از کلام تو نشنیده‏ام و بویى بهتر از بوى تو نبوییدم گوید من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردى آمدم امشب به نزد تو تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایى تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود من سایه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قیامت پس خوشحال باش که خیر از تو معدوم نخواهد شد هرگز

کیفیت آن چنان است که روز پنجشنبه اول آن ماه را روزه مى‏دارى

چون شب جمعه داخل شود ما بین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز مى‏گزارى هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعت از آن یک مرتبه حمد و سه مرتبه إنا أنزلناه (سوره قدر)و دوازده مرتبه قل هو الله أحد (سوره توحید)مى‏خوانى
چون فارغ شدى از نماز هفتاد مرتبه مى‏گویى‏

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَى آلِهِ (وَ آلِ مُحَمَّدٍ )

پس به سجده مى‏روى و هفتاد مرتبه مى‏گویى‏

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلاَئِکَةِ وَ الرُّوحِ‏

پس سر از سجده بر مى‏دارى و هفتاد مرتبه مى‏گویى‏

رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ‏

پس باز به سجده مى‏روى و هفتاد مرتبه مى‏گویى‏

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلاَئِکَةِ وَ الرُّوحِ‏

سپس حاجت خود را می خواهی که انشاءالله خداوند متعال برآورده کند

فقط جون هرکسی دوست دارید بخاطر خدا برای بنده نیز دعا کنید ..... التماس دعا.......
سلام یه سوالی من روزه گرفتم امروزفرداهم بایدگرفت بعداین نمازمال امشبه یافرداشب
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
نه روزه لیلة الرغائب امروزه اعمال نماز برا امشبه حالا فردا جزو امشب نیست ولی روزه ثواب داره هرکسی در ماه رجب سه روز روزه بگیره بهشت بر او واجب و از اعذاب دوزخ دور خواهد بود و بهترین روزها اول ، وسط و آخر ماه است
التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بابایامیرعلی....منم اگه خدا بهم یه پسر بده اسمشو امیر علی میذلرم....امروزم روزه گرفتم..حتما شب این نماز و میخونم...الهی همه تو این شب عزیز به ارزوهاشون برسن...الهی منم به ارزوم برسم
همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد