2777
2789
سلاااااااااام دوستان.منم مامان امیدرضام.پسرموخدا14 اذرماه بهم داد.وزنش3300قدش51ودورسرش35بود.الانم تو نه ماهشه.دوتادندون دارهاما سینه خیزوچهاردست وپانمیره.خیلی ناراحتم
دیگر ناراحت نیستم ،دلم تنگ نیست ، تنها نیستم ...[کسی چه میداند ]شاید دعاهام مستجاب شده ؛و راضی به رضای خدا شده ام ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من گل من حدودا یک ماهه چهار دست و پا میره بای بای میکنه میگم چی بخوریم میگه بَ بَ دست میزنه میرقصه دستهاشو از مچ میچرخونه از در و دیوار میگیره بلند میشه بعد دستهاشو ول میکنه تلپی میخوره زمین بوس میکنه دهنشو باز میکنه روی لپ های ما خودش با دهنش اهنگ میزنه میرقصه میگه لَ لی لَ لی زبونشو میاره بیرون و میبره تو این کارا تند تند انجام میده سیب زمینی سرخ کرده میزارم جلوش خودش میخوره وقتی دارم شیرش میدم نوک اونیکی می می رو میگیره و تا جایی که کش میاد میکشه گاهی نوک می می رو با دستاش میکشه میزاره دهنش خیلی زبله خیلی شره موهای بچه های بزرگتر از خودشو میکشه و میزنتشون دستمو تند تند میزنم رو دهنش صدای آ آ آ آ درمیاره خلاصه یه بلایی که نگو اسمشو گذاشتیم ترانه بلا وزنش 9700 قدش72 وزن موقع نولد 3100 قدش 49
پیج آشپزی من 
یاسمین جون دختر منم اصلا تو روروءک نمیشبنه دوس نداره .ولی خودش با کمک مبلا و میز تلویزیون و کابینتا صبح تا شب در حال راه رفتنه.حالا وقت داره برا ایستادن نگران نباش. دختر منم جدیدا همه چی رو متوجه میشه .با صدا دراوردن جواب میده .دست دستی و نانای و بای بای می کنه.
سلام دوستای گلم پسر منم بیست اذر به دنیا اومد و وزنش ۳۸۰۰بود....الان چاردست و پا میره ... از مبل یا تختش دست میگیره و بلند میشه... دست میزنه کلمه مه مه رو وقتی شیر میخاد میگه.... از انگشت اشاره استفاده میکنه...مثلا وقتی میگم بابا کو نشون میده ... اعضای بدنشو میشناسه و اونا رو نشون میده وقتی براش قران یا بی بی انیشتین میذارم اونم شروع به خوندن به سبک خودش میکنه... به اب میگه ابهههه میگم محمدرضا بریم ددری با دستش کالسکه رو نشون میده...
خدایا خیلی شکرت.......
2810