2777
2789
سلام مامانا اگه میخواین یه تولد دوست داشتنی داشته باشین..تولد کوچولوتون تک باشه و تو ذهنه همه بمونه..ما از شخصیت مورد علاقه کوچولوتون تم تولدش رو طراحی میکنیم.. طراحی.. اجرا.. مراسم جشن های شما.. همراه با چاپ اماده سازی .kafshdoozak.themeparty@gmail.com Viber pm::09360007441 Kik:: kafshdoozaktheme
سلام پسمل منم 12 آذر بدنیا اومد و زندگی ما رو شیرین و شیرین تر کرد با وزن 3750 و قد 52 تو 7 ماهگی 9 کیلو بود. خیلی شیطون بلا شده سینه خیز می ره یه وقتایی هم سعی می کنه 4دستو پا بره از من و لبه تخت و مبل هم بالا می ره
خدای مهربونم شکرت،بازم منو شرمنده مهربونیت کردی ای کاش لایقش باشم
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام.مرسی از تاپیکت. روژان من 11 آذر با وزن 3150 تو هفته 39 در بیمارستان پاستور نو با دستان گل دکتر رزا پرستنده چهر به دنیا اومد. روژان وزن 7 ماهگیش 8300 فقط میشینه و چهار دست و پا نمیره و دندون نداره نمیدونم پس کی میخوان مرواریداش بیان تقریبا هر چی خودمون میخوریم بهش میدم ولی کاملا بدون ادویه اصلا فرنی و چیزای شیرین دوست نداره. خیلی دوست دارم زودتر دندونش در بیاد و 4 دست و پا بره ولی انگار قصدشو نداره ماما بابا دد و اب میگه آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
مامان ثری جون نیکان من چون حساسیت به پروتوئین گاوی و مغزها و سویا داره هر چیزی نمی تونم بدم. صبح ها فرنی ، شام ونهار غذا و دو میان وعده قبل ظهر و عصر فرنی: آرد برنجی که خودم درست کردم یا ساقه طلائی با شیر خشک و آب غذا : برنج یا جو پرک یا رشته سوپ. مرغ یا گوشت گوسفندی بهتر ماهیچه باشه . سبزیجات مثل هویج و سیب زمینی و لوبیاسبز و کدو خورشتی و پیاز . حبوبات هم عدس یا ماش. یه آلو بخارا هم میذارم برای اینکه شکمش خوب کار کنه. آخر پخت غذاش گشنیز و جعفری میذارم که زیاد نپزه . زرده تخم مرغ هم یک روز در میون مپزم و تو غذاش له میکنم چون خالی دوست نداره. روغن زیتون هم قاطی غذاش میکنم به جای کره . میان وعده هاشم میوه میدم یا یه کم نون سنگک.
اگه میخواین یه تولد دوست داشتنی داشته باشین..تولد کوچولوتون تک باشه و تو ذهنه همه بمونه..ما از شخصیت مورد علاقه کوچولوتون تم تولدش رو طراحی میکنیم.. طراحی.. اجرا.. مراسم جشن های شما.. همراه با چاپ اماده سازی .kafshdoozak.themeparty@gmail.com Viber pm::09360007441 Kik:: kafshdoozaktheme
اگه میخواین یه تولد دوست داشتنی داشته باشین..تولد کوچولوتون تک باشه و تو ذهنه همه بمونه..ما از شخصیت مورد علاقه کوچولوتون تم تولدش رو طراحی میکنیم.. طراحی.. اجرا.. مراسم جشن های شما.. همراه با چاپ اماده سازی .kafshdoozak.themeparty@gmail.com Viber pm::09360007441 Kik:: kafshdoozaktheme
2810