2777
2789
عنوان

چکار کنم خواب بچه م سنگین بشه؟

4932 بازدید | 19 پست

بچه م ۸ ماهشه خیلی خوابش سبکه 

با کوچکترین صدایی از خواب میپره 

وقتی میریم جایی واقعا هم خودش اذیت میشه هم من

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

وای پسر منم تازه هشت ماهش تموم شده و به قدری سبک خوابه که بیچارم کردا.شب نا صبم درحال نق و شیرخوردنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

باید به سر و صدا عادتش بدی

من از نوزادی با خوابشون مشکل دارم الان ۱۸ ماهشونه مثلا خوابیده بودن یکی از دخترام بیدار شد گریه کرد الان رو پامه اصلا خواب ندارن 😔

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
بچه من هنوز ك دوسالشه اصلن جايي نميتونه بخابه ك بخاد بپره تو خونه هم بايد ناريك و ساكت باشه

مثل پسر بزرگم 22ماهشه باید جای خودش پتوی خودش تاریک و سکوت بخابه خابشم سبکه پسر کوچیکم تازه ی ماهشه گریه کنه ب صدای گریه از خاب میپره 

هنوزم وقتی میخندی دلم از خوشی میمیره😢
باید عادتش بدی من تو خونه همیشه میخوابوندمش به صدایی بالاسرش بود ازین برنامه های بی بی اسلیپ دان ک ...

دختر منم با این صداها ریتمی میخوابه

ولی به صدای حرف زدن حساسه

حتی اگه توی یه اتاق در حال شیر خوردن باشه یه صدا بشنوه دیگه شیر هم نمیخوره همش نگاه میکنه اطراف ببینه صاحب صدا کجاست

همیشه باید همه بخاطرش سکوت کنن

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
2810