2777
2789
عنوان

چه راحت با جون ادما بازی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5030 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا گل گفتی

بد و خوب داره 

ما مردم جو گيري هستيم همه خشك و ترو باهم مي سوزونيم 

من دور و ورم دو نفر ميشناسم كه از سرطان نجات پيدا كردن 

خالم سكته كرده بود با شوك برگردوندنش جراحي قلب كردن الان ده ساله داره زندگي ميكنه دو تا دختر داره

بعد از اون ماجرا وقتي بد گفتن از پزشكا رو ميشنوم ناخوداگاه خونم به جوش مياد عزيزم 

گرچه كاملا مطمينم تو پزشكا هم ادم بد هست مثل بقيه شغلا

سلام عزیزم خداخیرت بده که آگاهمون کردی من قراربود شوهرموببرم پیش همین تحویل دار،باحرفات منصرف شدم.متاسفانه درایران پزشکان به همین صورت کاسبی میکنن ذره ای هم جون مردم براشون ارزشی نداره،یکم که اسم درمیکنن هوایی میشن اولش که مشتری ندارن مطیع هستن بعدش دیگه خداروبنده نمیشن.خداذلیلش کنه پدرسگ عوضی رو

سلام.این دکترها که میان شهرهای مثل قم و یا ....،،،این دکترهایی اصلا توی تهران و شیراز هیچ کسی پیششون نمیره و یعنی سوادشون پیش دکترهای خوب تهران درحد صفره،،اگه تهران و شیراز بمونن مجبورن از گرسنگی بمیرن و میان شهرهای کوچک و مردم اخاذی میکنن،،فقط دکتر برید تهران و شیراز

اکثرا همینن بی انصاف و بی تعهد. مردم ایران شدن موش آزمایشگاهی پزشکان . البته خودشون مقصر هستند که از ...

دقیقا چیزی هم میگی میگن پزشک نشدی برا همین درکی از علایق ندارن   منم سالهاست میرم یه پزشک کلاش به تمام معنا ولی مجبورم

اره دقیقا یه دکتر زنان هم رفتم داروهاشو هیچکی نمیتونست بخونه و فقط میگفت از یک داروخونه بگیرید بعد ف ...

عزیز اولا شما باید پیش،یه خانم دکتر میرفتی از هرلحاظ بهتر بود ،دوما همسرت عمل داشت از دوتا دیگه دکتر مشورت میگرفتی نه مثل من چشم پزشک گفت باید الان چشماتو لیزر کنم شوهرم امون نداد کارت کشید