2777
2789
عنوان

فقط خبر خوش . !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان نگاه به تاپیک های دیگه ایشون بندازین متوجه میشین
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
بیشتر ببینید
ﺧﺪﺍ ﺭﺣﻤﻨﺶ ﮐﻨﻪ

فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن👊🏻 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بیشتر ببینید
ﺧﺪﺍ ﺭﺣﻤﺘﺶ ﮐﻨﻪ

فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن👊🏻 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بیشتر ببینید
سرطان سینه داشت خیلی با انرژی بود خدا رحمتش کنه خوب جنگید با بیماریش اما متاسفانه عمرش بدنیا نبود میتونید لیست تایپیکاشو بخونید
دل های پاک خطا نمیکنن ... سادگی میکنند و امروز سادگی پاک ترین خطای دنیاست ....
خدابیامرزه دقیقا یادمه اون روزی که خبر رفتنش رو تو سایت خوندم اشک ریختم و واقعا ناراحت بودم هعیییییی دنیا چه زود گذشت و سخت برای اطرافیانش خداکنه بچه ش الان اروم و شاد باشه ی روزی بیاد این تاپیکارو ببینه خبر خوش بزاره...

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️