2777
2789
عنوان

مامانای آذر 91 بیاین تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4031 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

پسر من 1 آذر دنیا اومده با وزن 3100 پایان 5 ماهگی وزنش 7100 بود دکتر زیاد راضی نبود فکر کنم شیرم خیلی خوب نیست
ولی بهش غذای کمکی نداده و سرلاک این دفعه ببرمش میپرسم

پسرم به لبنیات گاوی آلرژی داره
یک وعده فرنی و یک وعده حریره بادام و یک وعده سوپ میدم گاهی آب سیب و موز له شده میدم

ولی میام سرکار هر کاری میکنم شیرم خوب دوشیده نمیشه شاید هم شیرم کم شده بچم زیاد شیر نداره روزا خونه بخوره به نظر شما وقتی سرکارم چی بدم ؟؟سرلاک خوبه
دکترش اصلا اعتقاد به شیرخشک نداره نگرانم وزنش هستم ....
یر
2805
عسل عزیز یعنی از 5 ماهگی تا الان وزن کم کرده این اصلا خوب نیست مگه داره دندون در. میاره،؟ عزیزم تو به دکترش چه کار داری وزن بچه کم شده حتما شیر خشک بده گناه داره طفل معصوم بچه هامون تو سن رشدن مغزشون به گلوکز نیاز داره من جات بودم همین الان میرفتم شیر خشک میخریدم تو غذاش کره بنداز
سرلاک غذای غله ای خیلی خوبیه بخر براش الان باید وزن بگیرن چون موقع چهار دست و پا رفتن و دندون در آوردن وزن کم میشه دکتر پسر من گفت شیر خشک بده با قاشق پسر من از 2 ماهگی سینمو نمیگرفت شیر دوش خریدم تا همین الان میدوشم میدم ولی شیر خشکم میدم چون میک نمیزنه شیرم کم شده چون سرکار میری شیرت کم شده ریسک نکن حتما حتما هم سرلاک هم شیر خشک بده بیسکویت مادر و با شیر خودت و یه کوچولو موز له شده مخلوط کن بهش بده
سلاممممممممممممممممممم
مامانا خوبیننن؟؟نینیاتون خوبن؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنا همتون به فکر اینده عسلاتون هستین میدونستین میتونین با سالیانه فقط 150 هزار تومن یه سرمایه بزرگ واسه جیگراتون داشته باشین؟؟؟؟؟؟
بیمه ما (ملت ایران) این کارو اسون کرده
اگر بیمه عمر و سرمایه واسه عسلاتون باز کنین
میتونین با مبلغ کم یه سرمایه خوب واسشون داشته باشیننن
مدت و مبلغ بیمه نامه هم کاملا دست خودتونه مثلا بیمه 30 ساله (یعنی بعد 30 سال میتونه ازش استفاده کنه دقیقا زمانیکه تازه میخواد وارد جامعه بشه) با سالیانه 150000 تومن بعد 30 سال شمما با پرداخت 4.5 میلیون 300 میلیون واسش پس انداز کردین...
اگر خواستین میتونین با من تماس بگیرین من عسل صمدی هستم
تو وبلاگم پیام بدین یا تلفن 44244068 منتظرتونممممممممممممممم
فرصت رو از دست ندین
****آیلین ،تربچه ی باغچه زندگی مامان عسل و بابا علیرضا ،روز 24 دی 1391 زندگیمونو تربچه ای کرد...****
فروش تعدادی محدود لباس تولد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=474244&PageNumber=2
طراحی و چاپ و اجرای تم تولد..جشن دندونی... جشن یلدا .........جدیدترین تقویم ها ............... لباس تم ........ شکلات های تم دار http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18070 http://ninitem.blogfa.com 09130081660 آرمین آرا
عسل مامان امیر علی دختر منم به لبنیات الرژی داره بعد فهمیدم به خشکبار مخصوصا بادام حساسیت داره بچتو ببر پیش فوق تخصص گوارش تا علت کاهش وزن رو بفهمه من میبرم پیش دکتر هوشنگ اختر خاوری مطبش تو جمالراده شمالی هست دکتر معتمد هم خوبه مطبش سر بلوار کشاورز روبه روی بیمارستان امام هست
2810