2777
2789
آسمان میخواند امشب قدسیان دف میزنند حوریان کِل می کشند و خاکیان کف می زنند شیر عاشق کش! کدام آهو دلت را برده است؟ تیغ مرحب جو! کدام ابرو دلت را برده است؟ آسمانی بی کرانی، عاشق دریا شدی آمدی آیینه ی انسیه ی حورا شدی امشب ای زیباترین! ای دلبر کوثر بیا! شب، شبِ عشق است، ای داماد پیغمبر بیا! «سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) مبارک
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان های مردادی ... توی ت ل گ ر ا م گروه دارین؟؟ کاش بشه تولد بچه هامونو اقلا امسال با هم بگیریم
چــه خــوب مـی شـــد اگـــر گــاهــی آدم مــی تـــونــســت . . .
دوســتــای خوب مــجـــازی شــو . . .
مــثــل یــک عــکــس گـــل ســـرخ . . .
مــثــل یـــک آهـــنــگ قــشــنــگ . . .
دانـــلــود کــنــه . . . بـــیــاره پــیــش خـــودش . . .!!!
سلام منم ی نی نی 92 دارم میشه منم ببرید داخل گروهتون
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
سلام خدمت همه دوستان🌺🌺🌺 لباس مجلسی و راحتی شیک بچگانه با قیمت فوق العاده مناسب دارم.🎊🎊🎊 @sayna_kidshop @sayna_kidshop مقایسه قیمت و کیفیت کارها بعهده خودتون مطمین باشید پشیمون نمیشید از دیدن پیج اینستاگرام من 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @sayna_kidshop @sayna_kidshop @sayna_kidshop @sayna_kidshop فالو یادتون نره 😉
سالم بچه ها من خیلی وقته که تاپیک شما رو می خونم ولی چون تو نی نی سایت نمی تونستم عضو بشم نتوستم با هاتون ارتباط داشته باشم تا صفحه 232 رو خوندم و همیشه خودمو کنارتون حس کردم مخصوصاً سارا مامان مهرسا و آرسن عزیز عسل بانو .... دوست داشتم با شما بیشتر آشنا شم اما نمی دونم کدوم تاپیک الان هستید ؟
گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد http://mehrshad1394.mihanblog.com
2810