2777
2789
سلام آرسن خوبی عزیزم از تهران برگشتی رادوین جون چطوره؟ ما جمعه و شنبه و یکشنبه اومده بودیم شمال نشتارود خونه گرفتیم همش به یادت بودم. نتیجه آرمایش چی شد؟
وقتی امیدت به خدا هست چه باک! بگذار هرچه میخواهند ناامیدت کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارایی درکت میکنم چی میکشی شب بیداری بعدش سرکار آنیتا 9 ماهه بود من این معضلو داشتم چه روزای بدی بود. الان شکر خدا شبا خوب میخوابه . ایشالله که دوتا دندونای بالایی دربیان برا بقیه دندونا دیگه زیاد اذیت نمیشن آنیتا اینجوری بود الان هشتمی داره درمیاد
مهرسا خاله چطوره جای زخمش خوب شده مامانش؟ من از شنبه برای دوره های آموزشی بدو خدمت باید برم تهران به مدت سه هفته خیلی سخته نمیدونم چه کنم
اناییل جون ممنونم از راهنماییت عزیزم. کلا آوا 3 تا دندون پایین داره و الان هم یه دونه بالایی داره در میاد. البته این بالایی دو سه ماه پیش یه کم متورم بود جاش اما خوب شد و دندون در نیامد اما الان دیگه جوونه زده. الهییییییی کیان جونم چقدر سختشه بچه. آخه چرا مادربزرگش مواظب نبود؟ معمولا اونایی که اعتقاد به این چیزا دارن اسفند دود میکنن که اتفاقات بد نیفته. اما انگار این اسفنده کارشو خوب انجام نداده. به هر حال عسل جان بچه رو ببر دکتر که یه وقت عفونت نکنه که زجر بیشتری بکشه. طفلکی بچه مامان آنیتا جونم ممنونم از هم دردیت. خیلی سخته واقعا. مخصوصا که تو سر کار باید تمرکز بالایی داشته باشی و شبشم نخوابیده باشی. البته منم درکت میکنم که سه هفته میخوای بری تهران منم اوایل برای کارم مجبور بودم 1 ماه برم یه شهر دیگه تنهایی. البته اون موقع بچه نداشتم الان برای شما خیلی سخت تره اما خب میگذره.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلام من کماکان در بحران پی پی هستم البته روزی چند ساعت اما خیلی مراقبم یعنی سعی میکنم تو غذاهاش اصلا چربی یا سردی نباشه اما نگهداریش خیلی سخت شده با اینکه پا گرفته همش بغل میخوادتو بغل صبحانشو درست میکنم تو بغل غذاشو گرم میکنم خلاصه دارم به فنا میرم
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
عسل جان منم امروز رادی دستشو زذ به چدن رو گاز فوری تخم مرغ شکستم دستشو زدم توش میگناگر سریع این کارو بکنی کلاژن سازی صورت میگیره بعدشم یه کاسه ماست در اختیارش گذاشتم....فک کن چکار کرد با زندگیم خیلی هم نق زد اما بعد از مدتی بهتر شد این روزا کتک ازم نخوره شانس آورده... مامی مهرسا بازم مطلبت درمورد نوشابه عالی بود ایول داری والا پوکی استخوانننننننننننننننن سارا جان گوشت کبابی هم بده خوب لثه هاش میخاره طفلکی با مسواک انگشتی هم ماساژش بده خانومم
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
سلام به همه. مامان آنیتا جون،عجب موقعی اومدی.منم همون روزا تهران بودم.ولی کاش خبر میدادی آخه ما یکشنبه صبح رفتیم تهران. کجای نشتارود خونه گرفتین؟دفتر منو ندیدی؟ مامی خورشید هم الان نشتاروده.دیروز اومده بود پیشم
کاشکی میشد یه جوری قرار میذاشتیم همگی میدیدم هم دیگه رو یه عکسی توی نت دیدم کلی مامان با هم قرار داشتن با نی نی هاشون خیلی با حال بود
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
ای بابا هوری جان مگه معده این بچه روزی چند بار کار میکنه دیروز مهرسا 4 بار پی پی کرد داشم دیونه میشدم بس که مستراح شستم کی اینا برزگ میشن خودشون رو بشورن
اناییل جان اخه چرا بذاری پولی که از شما هم بود خرج عروسی یکی دیگه بکنن مگه خودت پسر نداری اونا اینده خوب نمیخوان به نظر من واسه حقوق خودت یه حساب جدا باز با شوهرت مشترک نباش حالا میخوای از خرجی خونه چیزی پس انداز کنی اشکال نداره توی حساب مشترک بریزی نه حقوق خودت نهههههههههههههههههههه بعدشم شما هم به روی خودت نیار وقتی اونا این طور رفتار میکنن تو هم بی تفاوت باش از قدیم گفتن دوری و دوستی به من که داره ثابت میشه