2777
2789
سلام مامانا من خیلی خستم الا به هیچ کاری نمیرسم کلی برنامه عقب افتاده دارم هر روزم میگم شب که بخوابه انجام میدم امامن زودتر از ادرینا خوابم میبره ارسن جون دکترش هم همین گفت 1 سی سی باید اهن بدم مامان مهرسا چرا قطره هاشو اتفاقا خوب میخوره اما من ا.د نمیدادم بهداشت گفت همون مولتی ویتامین کافیه اما الان دکترش گفت یه روز ا.د بدم و روز بد مولتی یه دو ماهی اگه یادتون باشه گفتم لب به غذا نمیزد و فقط شیر میخورد شاید کم وزنیش برای اون بتشه اما الان خدارو شکر همه چی بهتر و ایشالا جبران کنه مامان هورین جون منم هندونه میدم و اتفاق خاصی نیوفتاده خودمم زیاد میخورم ساغر جون خوش اومدی من با نظر مامان هورین موافقم باید اهن داد من تقریبا از 9 ماهگی به ادرینا شیر پاستوریزه میدادم شیر موز و شیر خرما که خیلی دوست میداره و بازم مشکلی نداشته چون خرما رو خالی دوست نداره انابیل جون مرسی از اطلاعاتی که میدی
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان مهرسا مرسی از اطلاعاتی که دادی مامان هورین درکت میکنم بابت بی اشتهایی ادرینا منو واقعا کلافه کرده بود
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت
سلام مامان رادوین ایشالا خوب شده ولی شما اگه عکس میگرفتی خیالت راحت میشد هر چند عکس رنگی بچه رو اذیت میکنه وای مامان هورین نوشابه ندی یه وقتی اون طرف بی سواد بوده نوشابه فقط باعث میشه دوبرابر اب. اظافه از بدن دفع بشه و طرف مرتب حس عطش داره و کلیه ها شدیدا تحت تاثیر این کار اظافه اسیب میبینن و قند اظافه هم دیگه مثیبت رو بیشتر میکنه. هیچوقت نده مامان مهرسا عزیزم اولویه با سس رو به مهرسا دادی
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
سس مایونز چون توش تخم مرغ نپخته داره وایه بچه یکساله زیاد خوب نیست من جای اون یا ماست ترش رو میریرم یا پنیر نرم مزش همونجوری میشه دیشب هم خواستم واسه میکاییل ذرت مکزیکی درست کنم سس نداشتیم پنیر کرافت زدم نفهمید خوشمزه بود کلا همچین ابتکاراتی دارما
مامان هورین عزیزم زیاد غصه نخور اسهالایی که واسه غداست زود خوب میشه شما فقط اب بده مرتب و کته و یا سوپ مرغ با برنج محلی درست کن اخه لعابش خیلی بیشتره دو قاشقم بدی خوبه بعد یه ربع بعد دو قاشق دیگه ماستم بزار تو کیسه ابش بره بعد توپچی کن بزارش دهنش دو تا بخوره هم تاثیر داره از زوره بی اشتهایی اخر این بچه رو اسهالی کردیا بابا ولش کن بزرگ میشه بعد با حرف زدن حالیش میشه غدا مهمه
امروز روش کیسه رو امتاحان کردم رافاعل خوشش اومد یه کیسه دوختم نرم بعد توش برنج خیس خورده و یکم گوشت چرخی ریختم درشو با بند همون کیسه بستم پر نباید باشه چون برنج بزرگ میشه انداختم تو خورش گوشت خودمون خیلی قرمزو نرمو خوشمزه بود گوشتشم پخته و نرم بود بعد ریختم تو بشقاب و خورش خودمونم کمی ریختم با بامیه و بادمجونش همراه چند قطره لیمو و ماست رافاعل خوشش اومد خورد اینروزا زیاد غدای جدا دوست نداره غدای خودمونو کامل میخوره ولی دلم واسه دیگ کوچولوش تنگ میشه بازم دریت میکنم یکم ولی بعد شب خودم جای اش میخورم اونم سهم غدای منو میخوره دیروزم 4تا میگو دادم خدا رو شکر حساسیت نداشت مامان هورین شما حالا کیسه رو امتاحان کن ببین چی میشه
سلام به همه مامی مهرسا ممنون از مطلب زیبات متین جان و نازلی گل بابت همدردی هندوونه ایتون مچکرم اما اناییل جان حرفتو قبول دارم از زور بی اشتهایی اسهالسیش کردما دیگه آب قلم را هم حدف کردم به امید روزای بهترترترترترترتر
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
سلاااام.باز من اومدم کسی توش نیست....مامان هورین خیلی رو غذاش حساس نشو.مهرزاد هم یه روز هرچی بدم با اشتها میخوره یه روزم فقط شیر منم خیلی اصرارش نمیکنم. ارسن جان ایشالا که پسری خوب شده و احتیاج به عکس هم نداشته باشه. ماملن هورین تو در ارزوی پیپی سفتی و من در ارزوی پیپی شل با اینکه خیلی بهش اب میدم تو سوپش کدو و اب قلم میریزم اما معمولا شکمش سفته.دوبار در روز کارمیکنه اما یفت نمیدونم چکارش کنم.براش بد نیست؟کره هم زیاد میزنمفسقلیا هر کدوم یه مدلین برا خودشون
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
بچه ها یه چیز بامزه بگم براتون..پسر همسایمون نزدیک سه سالشه.میاد خونمون با مهرزاد بازی کنه این بچه پررو میوفته روش که گازش بگیره اونم طفلی زورش بهش نمیرسه.دیروز داشتن بازی میکردن یه دفعه دیدم امیر جیغ میزنه و گریه.پاشو بد جور گاز گرفته بود.دندونای نیشش هم سر زده.بنطرتون چچارش کنم.دعواش کنم بزنم پشت دستش .چکار کنم این کارو نکنه.اینقد بلا هست که جلو مامانش کاری بهش نداره.البته بگما امیر هم اذیتش میکنه.اسباب بازیاشو ازش میگیره. حرصیش میکنه
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
سلام دوستان می شه راهنماییم کنید؟ دختر من سی و یک تیر به دنیا اومده یعنی سیزده ماهش تموم شده اما هنوز راه نمی ره دکتر بردمش براش آمپول ویتامین d نوشت گفت بزنی راه میفته اما همه می گن نزن بزار روند طبیعی طی کنه به نظرتون چی کار کنم
مهناز جان یه بار دکتر گفت که تا 18 ماه جا داره برای راه رفتن اگه حرکات طبیعی رو انجام میده پس نگران نباش راستش توی این تاپیک بچه ها بعضی ها با خوردن پای مرغ به راه افتادن شما هم امتحان کن
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم