2777
2789
اخه میدونی نمیخوام دیگه بهش شیر خشک بدم گفتم به جای اون یهووعده که شیر خشک میدم شیر گاو بدم بهش البته بگما وقتی میخوره اسهال میشه .چند بار بهش شیر برنج که دادم اسهال شد
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای من مچکرم اناییل جون اومد تو این گروه منم چند روزه با شیر گاو بجای شیر خشک فرنی درست میکنم بچم چند ساعت اول صبح اسهاله .تز آخرم این بود که حتما سحر سردش می شه نگو از شیر خانوم گاوس
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
من از اول با شیر گاو فرنی درست میکردم اما نمیدونم چرا الان اسهال میشه البته میگم اسهال مثلا اگه هر روز یه بار معدش کار میکرد الان سه بار میشه
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
سلام به همه شیر نیدو یه شیر خشکه که همه میتونن استفاده کنن یعنی مخصوص کودکان و بزرگسالانش جداست خارجیه اینجا زیاد پیدا میشه البته جاهای دیگه هم دیدم خوب البته چربه و باید با احتیاط اولش داد و من خودمم میخورم خوشمزست الان که گفتن تو شیرا روغن هست زیاد استفاده میکنم چون میکاییل هم روزی سه لیوان شیر میخوره وقتی دو ساله بود دکترش گفت بده به جای شیر خشک اونم راحت خورد تا الانم میخوره ولی گفت شیر گاو رو یعنی این محلیاش رو نده یا کم بده چون باعث میشه به کلیهاش فشار بیاد من تا حالا همه غداهای شیر دار رافاعلو با شیر خشک یا نیدو درست کردم از این بابت خوشحالم که روغن پالم نخورده ولی ور عوض میکاییل زیاد شیر میخوره بینش نیدو هم دادم ولی شیر پاستوریزه خیلی خورده خدا ازشون نگزره اینجوری با جون مردم بازی میکنن
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
امروز یه دستورالعمل جدید داشتیم که به مادرا توضیح میداد بعد یکسالگی ماهی 150تا 300گرم اضافه شدن وزن رو باید انتظار داشته باشیم و سیصد گرم یعنی بچه عالی وزن گرفته جهت اطلاع گفتم رفتین واسه وزن گفتن دویست اظافه کرده پر در بیارین
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
سلام اناییل جون منم میتونم این شیر نیدو رو به پسرم بدم.البته سرلاک اماده بهش دادم مشکلی نداشته.تا حالا به بچم نه ماست دادم نه شیر نع پنیر..نکنه کمبود کلسیم بگیرهبنطرت این شیر رو براش بگیرم امتحان کنم.
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت