2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ایدا جان که جوابمو دادی.راستش اون درد رحم رو اولا هم داشتم ولی این با اون یه کم فرق میکنه و فقط هم راسته.تو خوابم گاهی بیدارم میکنه امیدوارم بازم همون رحم باشه.قبلش ترشح مشکوک داشتم بدون خارش و ... که دکتر برام شیاف داد که موقع استفاده همش میمود بیرون حالا دیگه نمیدونم فایده ای داشته یا نه البته احساس میکنم بوش کمتر شده.کیج شدم این درد مال چیه.نگرانم از عفونت ادراری که داشتم نباشه/چون از اون موقع شروع شده و مونده.
pregnancy
مامانی گل ممنون.متولدچندی من64ام.بچه دومت اگه دختره دیگه ته هماهنگیه.پسر من 1هفته دیر متولد شد . اخر شرای دنیاست امروز باباشو مجبور کرده واسه خرید روز مادر یواشکی بردش بیرون.خیلی جیگره.

کاترین جان من موقعیکه ب پشت میخابم از این دردا دارم.تو حرکات ناگهانی یا اگه زیاد بشینم البته دائمی نیست.سمت راست زیر شکمم از سزارین اولم هنوز از داخل گاهی درد داره حتی قبل از بارداری هم گاهی اذیت میکرد مخصوصا تو حرکات ناگهانی.انشاا... ک چیز خاصی نیست.نی نیت دخمله؟
خدایا! کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم

آپلود عکس
بله ایدا جان.دخمله.راستس بعضی حرکات اش خیلی محکمتره و لباسم قشنگ تکون میخوره و میلرزه.خیلی دوست دارم این مدلی تکون میخوره.اینا کف پاست میزنه یعنی لگد میزنه یا نه همون حرکات معمولشه.چون بقیه اش ارومه مثل ماهی شنا میکنه ولی عاشق ای ن محمکتراشم.دفعه اول خودم خیلی ترسیدم و تپش قلب گرفتم از ترس
pregnancy
به نظر شماها میتونم پسرم رو دوست داشته باشم؟
دعا کنید وقتی به دنیا اومد مهرش بیوفته به دلم دلم نمیخواد انقدر بی انصاف باشم اما چیکار کنم
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
کاترین جون .دقیقا نمیدونم ولی دخمل من حرکاتش ظریفه گاهی ک خودشو جمع میکنه یا قد میکشه کاملا قابل دیدنه.البته اینا دیدگاههای مادرانه اس .اخه جنین نیم کیلویی زیر این همه لایه گوشتی....در کل برای من ک لحظه ب لحظه ش با همه سختیا و درداش لذت بخشه.امیدوارم دنیا اومد مثل داداشیش جیغ جیغو نباشه.
سارا جون
منم واسه پسرم ازین دلشوره ها داشتم اخه کم سن بودم شرایط اقتصادی خوبی هم نداشتم ولی با اومدنش از همه لحاظ دنیامون عوض شد.دو بار نصف شب واسه شیر دادنش بیدار شی حس مادرانه ات گل میکنه.
خانوما کسی یوگا بارداری میره؟اصلا اوقات فراغتتونو چیکار میکنید؟
خدایا! کمکم کن؛ پیمانی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش نکنم

آپلود عکس
تربیت شنوایی نوزادان از طریق موسیقی

گروه سنی : 4 تا 6 ماه

طول دوره: 20 جلسه ( هفته ای یکبار)

مدرس : ندا نصیری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات کار مرکز ( 14 الی 20) با آموزشگاه موسیقی نی لبک تماس حاصل فرمایند.

تلفن های تماس : 22277433

سلام دوستان، نی نی منم مرداد به دنیا میاد ، عاشقشم م م م م م م م م م م م م م م م ، بچه ها بیاید از تجربیاتمون برای هم دیگه بگیم ، در ضمن ایکاش این تبلیغات ها توی تاپیک نبود ، حوصله آدمو سر میبرند
خدایا من فقط تورو دارم پس مواظب پدر و مادر و پسرم و شوهرم باش ، بوس
سلام مامانای مردادی کم پیدایین هاااااااااااا ؟

مامان امین پسر داری ؟

من هفته پیش آزمایش قند دادم قندم بالا بود فعلا دستگاه تست قند گرفتم روزی 4-5 بار باید تست کنم و توی بیست بنویسم بعد یکهفته ببرم دکترم ببینه و ببینیم اوضاعم چطوره ؟!!!
2810