2777
2789

سلام مامان هاي عزيز . من دخترم ١٤ ماهشه .. اول ها روي بالش روي پام تمي ذاشتم خييييلي نا محسوس تكون مي دادم  مي خوابيد ، بعدش بررگتر شد بغل مي گرفتم راه مي بردم مي خوابيد . و الان بجز شير دادن هيچ راهي براي خوابوندنش نيست . كسي مي دونه بايد چيكار كنم.؟

ماييم كه بي هيچ سرانجام خوشيم 🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بجای اینکه بهترش کنی بدترش کردی همه اول شیر میدن بعد بغل مبکنند بعد رو پا بعدشم زمین یا تخت ...

اره واقعا شما درست مي گيد.تنهام و بي تجربه . الان بگيد چيكار كنم 😓

من‌ دخترم دو سالشه الانم رو پام می خوابه ببینش منم دارم نی نی سایت می چرخم

خدا حفظش كنه واستون .. ولي اخه تا كي قراره اينجوري بمونن ؟؟ زانو درد مي گيريم اخر 🥴

براش قصه بگو با کتاب قصه...بعد کنارش بخواب تا بخوابه

كتاب رو امتحان كردم .. حس مي كنه الان بازم داريم بازي مي كنيم . بعد از كتاب توپ مي خواد 🥴 لامپ روشن باشه اصلا خواب رو به رسميت نميشناسه 😅 حتي ظهر ها هم كه مي خوابه بايد بيارم توي اتاقي كه كم نور تره 

خدا حفظش كنه واستون .. ولي اخه تا كي قراره اينجوري بمونن ؟؟ زانو درد مي گيريم اخر 🥴

من دخترم روزا تا رو پام نگیرم خودش نمی خوابه 

اما شبا می زارمش پهلوم و کنارش دراز می کشم خودش هی تکون می خوره 

ای می شینه هی دراز می کشه تا خسته بشه ‌و خوابش ببره

قصه هم میگم میگه نگوووو نی نی ام خوابه 😐

منم موندم تا کی اینطوری ام

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
اره واقعا شما درست مي گيد.تنهام و بي تجربه . الان بگيد چيكار كنم 😓

عزیزم اگه شیر خودت  میخوره که طبیعیه اکثر بچه ها با شیر میخوابن

ولی بزارش،رو زمبن کنارش،بخواب شیرش بده تا بخوابه

یا روی تختتون... باید چند شب،انجام بدی تا عادت کنه

هر چه دیرتر اقدام کنی بدتر میشه

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
عزیزم اگه شیر خودت  میخوره که طبیعیه اکثر بچه ها با شیر میخوابن ولی بزارش،رو زمبن کنارش،بخواب ...

بله شير خودمو مي خوره ..از چند ماهگي ميتونه ياد بگيره خودش بخوابه ؟ بدون شير بدون تكون ..اخه كلي شام مي خوره قطعا سيره وقت خواب و اين شير رو داره از روي عادت مي خوره .

كتاب رو امتحان كردم .. حس مي كنه الان بازم داريم بازي مي كنيم . بعد از كتاب توپ مي خواد 🥴 لامپ روشن ...

من تا چند ماه پیش پسرم عادت کرده بود فیلم برنامه کودک تو گوشی،ببینه بعد بخوابه

بعد شنیدم گفتن خوب نیست ذهنش قبل خواب درگیر بشه...دیگه گوشی،نزاشتم بهش گفتم گوشی،خرابه

خودم شعر خوندم قصه خوندم تا میخوابید

الانم دیگه فقط،شیشه میخوره میخوابه... کاری نداره به من

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
من تا چند ماه پیش پسرم عادت کرده بود فیلم برنامه کودک تو گوشی،ببینه بعد بخوابه بعد شنیدم گفتن خو ...

خدا رو شكراين قدر انعطاف پذير و خوبه پسرتون .يا شما خيلي قاطع و خوب باهاش صحبت كرديد كه قبول كرده .

2810