پدر و مادرم در مورد افسردگیم نمیدونن یعنی خودم نگفتم از پدرم خجالت میکشم به مادرم که یه چیز هایی گعت ...
عزیززززز دلم
تو سن تو عادیه
خودمم اینجور بودم
توسن بلوغی گلم
منم تو سن تو هیچ هدفی نداشتم
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اول از روانشناس باید به پدر و مادرم بگم اونا هم هر چی بهشون میگی به بقیه میگن نمیخام کسی از مشکلم خبر دار بشه هر چقدر میگم مادرم پدرم وقتی باهاتون صحبت میکنم لازم نیست برید به کسی بگید بیی خودمون باشه بهتره من دارم با شما درد دل میکنم ولی وقتی باهشون حرف میزنم بعد از حرف زدن دو دقیقه بعد گوشی دستشونه به همه میگن جالب اینکه سر گوشی دعوا میکنن که اول کی زنگ بزنه به خانوادش بگه هر کس که سر دعوای گوشی باخت میره تو واتساپ به همه میگه که مثلا ایلین فلان مشکل رو یدا کرده چیکارش کنم؟
منم دوازده سالگی افسردگی داشتم بردنم دکتر یه دونه قرص ضعیف بهم داد ولی کامل خوبم کرد. این روزا روزای حساسیه با ندونم کاری حیفش نکن پایه ایندتو این دوران باید بسازی برو دکتر، خودت برو با پول تو جیبیت