2777
2789
عنوان

داغونم خستم هر روز گریه می کنم هیچ راهی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 68 پست

اخه هیچ وقت کسی به حرفام گوش نمیکنه و فقط میگن اون کارو بکن اون کارو نکن😩مرگ بهتر از این زندگیه لعنت به زندگی که هیچ وقت روی خوبشو بهم نشون نداد 

یار مرا غار مرا عشق جگر خار مرا  یار تویی غار تویی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و بعضی وقتا که اصلا گوش نمیدن و دائم سرزتش میشم چه به خاطر کارای مدرسه چه به خاطر کارای خونه اصلا نم ...

فقط تو امروزت باش،نه آینده نه گذشته.خوابت اومد بخواب،.....هرکاری ک حالت و خوب میکنه انجام بده،بدون اینکه ب فکر آینده باشی،آینده و گذشته خودش ساخته میشه با امروزت...

عزیزم،بزرگش نکن اینا مشکل نیست .انشاالله هیچ وقت مشکل نداشته باشی.

فعلا انگار افلاینه  کاملا باهات موافقم عزیز  هزار و یک بار خودم و خانوادمو لعنت کردم ک چ ...

اره همه این چیزایی ک نوشتی درسته به علاوه ی سختی سوالات و تراز مشترک

لنتیا

اگ برمیگشتم به عقب  میرفتم عکاسی میخوندم....اصلا تجربی نمیومدم. فقط افسردم کرد همین

عکاسی رشته پر خرجیه و مطمئن نیستم اینده ای داره یا نه ولی من عکاسی دوست دارم و عملکردم بد نیست البته با دوربین تا حالا کار نکردم فقط با گوشی

من دوست دارم وارد هنرستان بشم اگه مجبور باشم درس بخونم و دیپلم بگیرم و وارد بازار کار بشم اما امان از دست مادر و پدر که هر چه کشیدم از این دو هست نمیگم که خوبیمو نمخان اما بعضی وقت ها افراط میکنن و واقعا احساس میکنم انگار زندگی اوناست نه زندگی من!

دوست عزيز

رمان بخون

كناب 

موسيقي گوش بده

با دختر خاله دختر عمه كه همسنت هستن وقت بگذرون كلاس برو و يا خونه هم دور هم جمع بشين بگيد بخندين الان زمانه خنده هاي بلند و بي دغدغه هست

عزيزم تو اينده زيبا روبروي خودت داري پس قدر اين روزا رو بدون كه ديگه بر نمي گردن

با پدر و مادرت صحبت كن و خواسته هات رو بگو و ازشون بخواه كه رازدارت باشن و بهشون فرصت بده

حالا با این حال افسردگی حتی کتاب درس رو هم نمیخام باز کنم هر چه قدر که میگم این همه ادم لیسانس دارن به کجا رسیدن البته نمونش داییم که لیسانس ریاضی و مهندسی کامپیوتر و فوق لیسانس دارو سازی داره اما الان تو خونه نشسته و لم داده به مبل و تو کار بورسه به کجا رسیده مگه؟ چه کاری داره؟ موقعیتشم خیلی معمولیه و اون زندگی عالی که پدر و مادرم وصفشو میکنن نداره یه خاله دیگمم لیسانس مدیریت بازرگانی داره ولی الان تو دفتر بیمه ایران کار میکنه وحقوقش خرج زندگی خودش که تنها و مجرده رو هم نمیده و دائم دنبال کاره عموم که فوق لیسانس هوا و فضا داره مدرک خلبانی داره ایلتس و تافل داره اما کار نداره و گوشه خونه نشسته تا دانشگاه دوباره باز شه و برای دکترا اقدام کنه و بعدش ببینه چی میشه اما فقط عمم که وکیله شغل خوب و پر درامدی داره اما بقیه اصلا

عکاسی رشته پر خرجیه و مطمئن نیستم اینده ای داره یا نه ولی من عکاسی دوست دارم و عملکردم بد نیست البته ...

بیخیال عزیزم. الان پزشکی کار داره واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟.

عکاسی حداقل افسردت نمیکنه

زرنگترین دانشجو ها دوره ی دکترای عمومیو 8 سال طول میدن. بعد اون ازمون تخصص ک ده برابر سخت تر از کنکور سراسریه

با دکتری عمومی به کسی کار نمیدن

فقط پز داره

کتاب؟ رمان؟ موسیقی؟ خوشی؟ یه مدت چه قدر عاشق این چیز ها بودم ولی بابام میگفت جای کتاب درسی رمان میخونی مامانم میگفت جای حفظ مطالب درسی اهنگ میخونی حفظ میکنی؟ رشته زبان انگیلیسی خیلیدوست دارم و هنوز دنبال میکنم اما باز هم از نظر مامان و بابام باید اولویت فقط درس باشه من پدر و مادرم رو جلوم نمیبینم کنارم میبینم دوستشون دارم اما با اصرار هاشون خیلی اذیت میشم دختر عمه ندارم دختر خالم هفت سالشه تازه کلاس اول میره پسر عمم کلاس چهارم میره دختر عموم 5 سالشه دختر داییم4 ماهشه و کلا خیلی تنهام اما مرسی از کمک ها و حرفهاتون ارامش بخشه 

اره میدونم تو دکتری تخصص خیلی مهمه من دکتری رو دوست دارم اما توان این همه سختیش رو ندارم و اصرار از کسای دیگه ای پدر و مادرم میخان تجربی تجربی تجربی مدرسه اصلا خوشبختی بدون مدرسه غیر ممکنه؟ 

حتی یه بلدرچین دارم که میگن فصل مدرسه هاست و دیگه نباید سرتو با اون گرم کنی میخان بندازنش تو کوچه تا بره هر چقدر میگم گناه داره گربه میخورتش اما مگه گوش میدن حالا هم دیگه نمیدونم کجاست مثل دیونه ها پر هاشو میگیرم و گریه میکنم

اره میدونم تو دکتری تخصص خیلی مهمه من دکتری رو دوست دارم اما توان این همه سختیش رو ندارم و اصرار از ...

نه خیر عزیزم غیر ممکن نیس. ناراحت شدم برات

جهان سوم رو ادما با کاراشون میسازن. یه دکتریو اینقدر شاخ کردن ک ادم فک میکنه نرسه بهش انگار چی شده.... 

2810