2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رهاامروز از 8صبح تا8شب کلا1ساعت خوابیده اونم خوابای 5 تا10دقیقه ای؛بعد از 9شب خوابیده تاالان که ساعت نزیک 2شبه یعنی نزدیکه 5ساعته؛نی نیای شماتاحالااینجوری شدن؟من که امروز خیلی خسته شدم وکم آوردم...
سلام به همه مامان های عزیز!
یکی در مورد چرک چشم پرسیده بود؟؟؟سید یاسین هم همین طور بود بردم دکتر گفت غده اشکش بسته هست هم قطره جنتامایسین چشمی روزی یه قطره داخل چشم و همچنین مالش چشم به طوری که رو حاشیه بینی از بالا به سمت پایین به ارامی روزی 3 بار و هر وعده ده بار ماساژبدین!مشکل سید یاسین که حل شد وگرنه مجبور میشدیمبریم میل بزنن چشمشو!
راستی امروز واکسن 2 ماهگی سید یاسین روزدیم براش دعا کنین بچم زیاد اذیت نشه!
تو دوماهگی وزنش شده5600 وقدش57 !!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
رایستی الان صفحه قبل رو خوندم تینا جون خوابیدن سید یاسین تقریبا بهتر اگه دل درداش بزاره!شبا اگه کامل سینه رو بگیره از 12 تا 4.5 -5 می خوابه بعد دوباره برای شیر بیدارمیشه اما یه شب هم مثل دیشب ممکنهبه سرش بزنه تا صبح هی بیدارشه شیر بخوره و نخوابه البته خودمم مقصرم چون عصری زیاد خوابید منم دلم نیومد بیدارش کنم!
وقتی نین ها بیدارن میتونین باهشون بازی کنین زیاد باهشون حرف بزنین بدنشون رو ماساژبدین و سعی کنین تو فاصله کمی باهشون صحبت کنین حدودا 30 سانتی!در ضمن میتونین براشون عاسباب بازی های رنگی یا جغجه رو جلوی چشمشون حرکت بدین!ترجیحا اسباب بازی با رنگ های شاد مخصوصا زرد وابی!و اجسام با شکل منظم مثل دایره یا مکعب!
...................
کتاب چگونه کودک هوشیار بپروریم از انتشارات با فرزندان خیلی میتونه بهتون کمک کنه!
از همین انتشارات کتاب های شیوه های تقویت هوش نوزاد هم هست البته از سن 3 ماهگی اموزشش شروع میشه!
امیدوارم کمکتون کرده باشم!
....................
سپیده جون من منتظر جوابت هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
در مورد قی کردن چشم هم الهام جون اتفاقا دیروز شایلی چشمش قی کرد
بردمش دکترش واسش قطره باکتی ماید نوشت گفت هر 6 ساعت بریزم
از دیشب که ریختم دیگه خوب شده امروز
البته گفت اول قی چشمشو با چای کمرنگ پاک کنم
سلام
........................
خوبین مامانیا؟
شادی جون ایشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی بیای از نی نیت اینجا برامون بگی
......................
هانا چند شبه خوابش خوب شده ولی عصرا سعی می کنم زیاد بیدار بمونه تا خسته بشه
متاسفانه مجبور می شم موقع هایی که آروم نمیشه بهش پستونک بدم
و یکم مک می زنه می ندازه بیرون دوباره می ذارم باز مک می زنه و می ندازه بیرون
الان سینه منم اینجوری میگیره:(
..................
من خدا رو شکر بخاطر کمک شوشو خوابم خوبه و وقتایی که حسابی خوب می خوابم شیرم خیلی زیاد میشه
........................
2810