2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم من نی نیم 15 روزشه بردمش بهداشت گفتن 400 گرم وزن کم کرده یعنی مربوط به شیر منه
دکتر هم رفتم گفت درست شیر نمیدی
گفت قسمته اخر شیرو نمیدی
شما چه طوری شیر میدید
از کجا متوجه میشید سینتون تخلیه شده
تر خدا کمکم کنید
سپیده جون رها هم تا 30 روزگیش 2بار تا صبح بیدار میشد .بعضی وقتا هم روزا خواب بود شبا کلا بیدار....خیلی اذیت شدممممم....

10 روزه بهتر شده...منم 12 تا 3 شب بیدار نگهش میدارم وخیلی کم شیر بهش میدم اخه خودمونم دیر میخوابیم بعد حسابی بهش شیر میدم حدود 1 ساعت خودش سیر که میشه سینمو میده بیرون بعد راحت 5 تا 6 ساعت میخوابه دوباره بیدار میشه شیر میخوره 2 ساعت میخوابه

امیدوارم همینجوری بمونههههه
مونا جون نمیدونم تا کی هست.یونا که هنوز داره.

قطره ا د یا مولتی رو از 15 روزگی باید بدین.دکتر تجویر میکنه.براتون.

یلدا جون اگه شیر رو کامل ندی از یه سینه اولش فقط ابه بیشتری داره و تشنگی رو میبره وبقیه اش گشنگی رو .
سینه که خالی بشه سبک و کوچیک میشه.خودت متوجه میشی.وقتی پره سنگینه

منم قطره رو با قطره چکون میدم .
تالک مایع هم مادرکیره که دارم و میزنم.پماد سوختگیش رو هم دارم که برای وقتایی که میسوزه تا حالا خداروشکر لازم نبوده
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
سلام سپیده جونم خوبی گلم

من وقتی بردیا بیداره با قطره چکون به بردیا مولتی ویتامین میدم اینقدر خوشمزه میخوره که وقتی تموم میشه اعتراض میکنه و دوباره میخواد