2777
2789
حاضرم قسم بخورم این بچه مادر بالا سرش نیست !چون هیچ مادر عاقلی نمیتونه ببینه با بچش این کارو میکنن!
اول صبحی حالم گرفته شد اگه یه وقت از دستش در بره؟واییییییییییییییییییییییییی!
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدیم شانس آورد هیچوقت سر بچه جایی نخوه یا دستش ول نشه بیفته زمین ولی آیا اون مغز تاب نمیخوره و با مروز زمان سلامتشو از دست نمیده؟ من بعید میدونم سالم بمونه و بعد از چند صباحی بچه گیج نزنه.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من قبلا دیده بودم وقتی اولش نگاه می کردم فقط جیغ میزدم و بابای احمقشو فحش میدادم ولی خودمونیم ها بچه ورزیده ای ههههههههههه اگه یکم صدای آهنگ زیاد بشه یا من با کیانا بپرم از گریه ضعف و قش میره حالا این خوشش هم میاد
وای جیگرم ریش شد خدا

سرم درد گرفت تا این فیلمو دیدم.واقعا خدا به چه کسایی بچه میده.اصلا یه ذره هم فهم و شعور نداره که ممکنه چه بلاهایی سر بچه طفل معصوم بیاد.جیگرم کباب شد برای بچه ای که باید تو همچین خانواده ای بزرگ بشه.واقعا متااااااااااااااااااااااسفم
آدمها هم مانند عکسها میمونن با بزرگ کردنشون دچار افت کیفیت میشن
طفلی بچه عادت کرده و فکر میکنه بازیه و متوجه نیست اونم هیجان زده میشه بچه به این کوچیکی که متوجه نیست که اون پدر و مادر ابله هستن که این کارای خطرناکو میکنن.
آدمها هم مانند عکسها میمونن با بزرگ کردنشون دچار افت کیفیت میشن
2810