2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست
دختر من هشت سالشه جوانه سینه دراومده و زیر بغل هم پرز ها ضخیم شده  فعلا آزمایش دادم براش خییی ...

باید صبر کنی  ببینی دکتر چی میگه       ولی من شنیدم اگه کاسنی هر روز بدی بلوغ رو عقب میاندازه 🙁البته چقدر صحت داره نمیدونم خودم 3 ماهه دارم میدم به دخترم ولی به نطرم خیلی فرقی نکرده

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من از دکتر پرسیدم ال ارژنین بدم بهش  ؟گفت نه فقط کساییکه تو خون شون امونیاک هست باید مصرف کنن  بهدم گفت اگه قرار باشه کسی تجویز کنه منم  اگه من تجویز کنم دیگه همه دکترا تجویز میکنن چون من نوشتم 😯😯خلاصه پز داد که من بهترین دکترم 😁

دکترا اینجا همهمه میدن انگار جا افتاده

برا دخترم سونو تخمدان نوشت یه ازمایش خونم نوشت هنوز انجام ندادم  انجام بدم ببرم نشون دکتر بدم ببینم چی میگه

برا دخترم سونو تخمدان نوشت یه ازمایش خونم نوشت هنوز انجام ندادم  انجام بدم ببرم نشون دکتر بدم ب ...

من همه ازمایش خوب بود 

رشد استخوانی ۱ سال کمتر بود 

که گفت مساله ایی نیست 

ولی گفت رشد بدنش در کمترین حد 

باید بهش برسی که نیاز به امپول نشه

من همه ازمایش خوب بود  رشد استخوانی ۱ سال کمتر بود  که گفت مساله ایی نیست  و ...

تغذیه چیز خاصی گفت مصرف کنین   به من گفت بهش دوتا سفیده تخم مرع هر روز   شیر دو لیوان   ماهی ومرغ و بادام وفندق   که من گاهی رعایت میکنم گاهی نه 

جونم عزیزم

خب خداروشکر  که قدت بلند شد ☺راستش من خیلی نگرانم  ولی مثل شماهاکه امید میدین   خوشحالم میکنه من دخترم تازه بلوعش شروع شده پس انشاله به نتیجه دلخواه منم میرسم  ممنون

خب خداروشکر  که قدت بلند شد ☺راستش من خیلی نگرانم  ولی مثل شماها امید میدین من دخترم تازه ...

آره عزیزم فقط سریع باید ببریش دکتر

یادمه مامان من سه ماه بعد از پریودیمم یادش افتاد من زود پریود شدم و واسه همین دکتر میگفت دیر اودینش و ممکنه نتیجه نکنه و واسه همین خیلی عکس و آزمایش ازم گرفتن تا مطمعن بشه که دیر نشده باشه

زودی ببرش عزیزم

خب خداروشکر  که قدت بلند شد ☺راستش من خیلی نگرانم  ولی مثل شماهاکه امید میدین    ...

دختر من‌۷ سالشه عکس از مچ دستش گرفتیم گفت سن استخوانی ۱۱ است آزمایش هورمونی هم داد دکتر گفت بلوغ سروع شده و آمپول را تجویز کرد آیا اینها کافیه که به نتیجه برسیم که آمپول را شروع کنیم یا آزمایشهای دیگه ایی هم هست