2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17747 بازدید | 454 پست

ببین غذاهای سرد بهش بده . شیر و لبنیات سردی قدش هم بلند میشه . آش ماست و کالجوش و از اینجور چیزا. البته گوشت گاو و گوساله هم بده کم خون نشه بهش مولتی ویتامین و کلسیم و زینم زیاد بده قدش بلند میشه . آهنم هفته دو بار بده نه بیشتر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم نگران قد نباش من خودم از ٩ سالگي سينه هام جوونه زد كلا سينه هام به نسبت زود رشد كرد ١٣ سالگي پريود شدم قدم هم ١٦٣ هم قد مامانم 

از ده سالگي سينه شروع به رشد كنه كاملا نرماله ١٢،١٣ هم پريود خيلي نرماله پس نگران نباش

تازه خيلي ها رو هم شنيدم زود پريود شدن بازم رشد قدي داشتن بيشتر فكر كنم به ژنتيك و قد شما و پدرش برميگرده 

نه خدا رو شکر ولی خب گفته بهم 60 درصد سال دیگه پریود میشه

استارتر مشکل شمارو منم داشتم 10 سالگی پریود شدم و دقیقا سینه هامم.جوانه زده بود به هر کی میگم 10 سال و نیم پریود شدم میخنده و باور نمیکنه

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 

و دقیقا از بعد پریودی قدم شروع به رشد کرد جوری ک معلمم گفت واای تو پارسال اینجوری نبووی چقدر قدت بلند شده خیلی زودم داشتم چاق میشدم ک مامانم جلوشو گرف و لاغر مردنی موندم

کاربر قدیمی ام 😉😉😉😉خیلیاتون میشناسیدم 
جدی میگم  با اینکه ۱۸ رد کردم هنوزم قدم اضافه میشه نمیدونم چرا

من که از۲۵تازه قد کشیدم از ۱۶۰ یهو شدم ۱۶۷ الانم شوهرم میگه من زن قد کوتاهتر از خودمگرفتم مثل چنار داری رشد میکنی چرا؟الانم شوهرم قدش ۱۸۶هست من تا بینیش شدم

جلل خالق

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
من که از۲۵تازه قد کشیدم از ۱۶۰ یهو شدم ۱۶۷ الانم شوهرم میگه من زن قد کوتاهتر از خودمگرفتم مثل چنار د ...

ماشالله 

شما دیگ علم و دکترا رو غافلگیری کردی 

نمیدونم شاید به ژن بستگی داره 

اینکه فکر میکنین قد دختر بعد پریودی قدش بلند نمیشه اشتباه محضه  من ۱۱ سالگی پ شدم بعدش همچنان ...

جدی 180 تاست قدت ؟؟خب وقتی پریود شدی چند تا بودی؟؟

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
ببین غذاهای سرد بهش بده . شیر و لبنیات سردی قدش هم بلند میشه . آش ماست و کالجوش و از اینجور چیزا. ال ...

ممنونم   خودم یه مدت پارسال فلفل زیاد به عدام میزدم هم بداخلاق شد  وعصبی بود هم علایم بلوعش نمایان شد الان بیشتر شیر بهش میدم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن