دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سعی که میکنم شکلات وبستی وفست فود تو خونه مون هر دوهفته یه باره سعی میکنم خرما وعسل بهش ...
وای نگرون سدم خواهر من نه سال و نیمشه قدش ۱۳۸ و وزنش ۴۴ با اینکه تکواندو میره ولی خیلی خوب غذا میخوره ماشا الله نمیتونیمم بهش بگیم نخوره نمیدونم چیکار کنم😥
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
یادم نیست اونموقع چه قد بود قدم عزیزم.فقط میدونم کلاس چهارم بودم. قدمم مثل بقیه بچه ها .. چند سالی قدم رشد کرد بعدش متوقف شد..میگم که مادرا اون موقعا خیلی اهمیت نمیدادن واگاهی نداشتن . بدیش این بودکه پریود واسه دختر ده ساله خیییییلی سخته.. واز اون بدتر اصلا نمیدونستم سوتین چیه که یکی دوسال بعدش مامانم برام خریده بود میگفت زشته باید ببندی.. ولی خوبیش اینه حداقل سینههای بزرگی داریم.