2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرستش کلاس بسکتبال  یکی از اقوام نزدیک دخترش چهارم پری شد قدش کوتاه بود الان میره ۶م قدش ۱۶۲ ...

کلاس والیبال نوشتمش از اول خرداد

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
منم دخترم ٨ سالشه ي كم زير بغلش مو داره بردم دكتر سنو نوشت ازمايش سن استخوان داد و ازمايش هورموني ...

مثل منین شما 😥به منم همش میگفت وقت داری نگران نباشین الان یهو گفت امپول بزنه

شما هم درگیرین؟؟

با علائم بلوغ ؟ اره پسرم كه درگيره . درسش هم پارسال افت داشت نميدونم بخاطر بلوغش هست يا دروسشون واقعا سخت بوده آخه نمونه دولتي ميره سختگيرترند نسبت به مدارس معمولي . خيلي هم با هم دعوا دارند پسرم زور ميگه بعض وقتها . دخترم هم همينطور يه وقتهايي حرص پسرم رو در مياره . ما هم اين وسط مونديم 

نه خدا رو شکر ولی خب گفته بهم 60 درصد سال دیگه پریود میشه

من خودم ده سالگی عادت ماهانه شدم.. بلوغ زودرس.. قدم کوتاه موند بااین که توی اون سن نسبت به بچه های هم سن خودم کوتاه نبودم اصلا.. بلوغ زودرس خییییلی بده..مادرای قبلا هم اگاهی نداشتن خیلی از این چیزا که.

دیگه سن بلوع امده پایینامن دختر10ساله چندسال پیش دیدم پریودمیشدتودبستان دیدم

خب هنوز کوچولوعن برا دستشویی رفتنش مکافات دارم  یکمم وسواسیه   زود بیافته تو این داستانا تازه نگران قدشم بیشتر

من خودم ده سالگی عادت ماهانه شدم.. بلوغ زودرس.. قدم کوتاه موند بااین که توی اون سن نسبت به بچه های ه ...

قدت الان چندتاست 🙁