بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو تا همکارم که پسر 13-14 ساله دارن حرف میزدن بعد یکیشون میگفت پسر تو هم خواب میبینه بعد تو متوجه میشی اون یکی با ذوق می گفت آره آره
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
منم دلم میخواست شکمم انقدر بزرگ باشه تا سینه ها مشخص نباشه به همچین بچه ی بیگناهی بودم من
آخی
تباه بودیم ما
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
منم دلم میخواست شکمم انقدر بزرگ باشه تا سینه ها مشخص نباشه به همچین بچه ی بیگناهی بودم من
وای من خیلی خیای خنگ بودم فک میکردم سینه که در میاد ،طرف باردارم میشه همش فکرم مشغول شکمم بود ،به شکم میخوابیدم که هیچکدوم رشد نکنن خیلی خنگ بودم و انگار عذاب وجدان داشتم از این تغییرات ،تمام سعیم رو میکنم دخترم حس من رو نداشته باشه
وای من خیلی خیای خنگ بودم فک میکردم سینه که در میاد ،طرف باردارم میشه همش فکرم مشغول شکمم بود ،به شک ...
الان جشن میگیرن برا اولین پریودی برا اینکه دختر خوشحال باشه برای سالم بودن و بزرگ شدنش
وای 😂😂اره اونم یه گرفتاری من که فعلا همین به دختر رو دارم
زنده باشه
من دو تا دختر دارم خدا را شکر