2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست
خود من که اصلا یادم میاد اعصابم از دست خودم خورد میشه ،من سال اول راهنمایی سعی میکردم تو خونه هم مقن ...

منم دلم میخواست شکمم انقدر بزرگ باشه تا سینه ها مشخص نباشه از روی لباس به همچین بچه ی بیگناهی بودم من

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر دارها یه جور مشکل دارن دختر دارها یه جور 

دو تا همکارم که پسر 13-14 ساله دارن حرف میزدن بعد یکیشون میگفت پسر تو هم خواب میبینه بعد تو متوجه میشی اون یکی با ذوق می گفت آره آره

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
منم دلم میخواست شکمم انقدر بزرگ باشه تا سینه ها مشخص نباشه به همچین بچه ی بیگناهی بودم من

آخی 

تباه بودیم ما

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
منم دلم میخواست شکمم انقدر بزرگ باشه تا سینه ها مشخص نباشه به همچین بچه ی بیگناهی بودم من

وای من خیلی خیای خنگ بودم فک میکردم سینه که در میاد ،طرف باردارم میشه همش فکرم مشغول شکمم بود ،به شکم میخوابیدم که هیچکدوم رشد نکنن خیلی خنگ بودم و انگار عذاب وجدان داشتم از این تغییرات ،تمام سعیم رو میکنم دخترم حس من رو نداشته باشه

وای من خیلی خیای خنگ بودم فک میکردم سینه که در میاد ،طرف باردارم میشه همش فکرم مشغول شکمم بود ،به شک ...

الان جشن میگیرن برا اولین پریودی برا اینکه دختر خوشحال باشه برای سالم بودن و بزرگ شدنش 

پسر دارها یه جور مشکل دارن دختر دارها یه جور  دو تا همکارم که پسر 13-14 ساله دارن حرف میزدن بع ...

وای  😂😂اره اونم یه گرفتاری  من که فعلا همین به دختر رو دارم

وای  😂😂اره اونم یه گرفتاری  من که فعلا همین به دختر رو دارم

زنده باشه 

من دو تا دختر دارم خدا را شکر

الان جشن میگیرن برا اولین پریودی برا اینکه دختر خوشحال باشه برای سالم بودن و بزرگ شدنش  

من حتما اینکار رو میکنم دوست دارم حس خوب تو ذهنش باشه البته نه جشن بزرگ همین که کیک بخرم با یه جایزه براش

دختر من همین پروفایلم هست 

عکس دو سالگیشه