2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره☺☺خوبه که بزرگ بشه ادم حالش خوب میشه نگاهشون میکنه  من دخترم رو والیبالم میبرم  ولی فعل ...

انشاالله که مشکلی نیست 

ولی واقعا بده از همین حالا درگیر پریودی بشن 

من خودم 14 سالگی پریود شدم قد و هیکلم هم خوب بود ..دخترم به خودم رفته از نظر هیکل

یه چیزیش هم ارثیه + تغذیه و آب و هوا

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
پس لایک رو زدم که تاپیک وگم نکنی

مرسی

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
انشاالله که مشکلی نیست  ولی واقعا بده از همین حالا درگیر پریودی بشن  من خودم 14 سالگی پر ...

اره  من خورم 12 بلوغم کامل شد

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
اره دخترم 88    دیماهیه  مال شما طبیعیه چون تازه جوانه زدم عزیزم حداقل 2 سال طول میکش ...

دختر من اسفند ۸۸،قدش ۱۴۴ و وزنش ۳۹ ،حدود یک ماهه میگه سینه ام درد میکنه ،حس کردم یکم سینه اش سفت شده و مثل قبل نیست اما زیر بغلش کرکه خیلی کم ،،به نظرتون عادیه؟

دختر من اسفند ۸۸،قدش ۱۴۴ و وزنش ۳۹ ،حدود یک ماهه میگه سینه ام درد میکنه ،حس کردم یکم سینه اش سفت شده ...

اره عزیم دختر شما الان 10 سانت از دختر من بلندتره  وتازه علاممش شروع شده تا 2 ساله دیگه که انشاله بلوعش کامل شه 25 سانت به قدش اصافه میشه  به نطر من که عالیه  نهایتا مکمل کلسیم وزینک هفته ای یه دونه بده بخوره

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
نزدم ولی قرار اخر ماه شروع کنم 

ولی قبلش باز با چند نفر دیگه مشورت کن شاید واقعا لزومی نداشته باشه 

تو نت بخون ببین عوارض داره یا نه 

اگه واقعا نفعش بیشتر از ضررش بود اقدام کن 

من سر دندون دختر دیگه ام که پوسیدگی شدید داشت و با بیهوشی باید درست میشد اینقدر پرس و جو کردم و دکتر بردم تا آخرش از شیراز آوردمش اصفهان پیش دکتر عشقی و درست کردم  با وجودی که شوهرم به شدت مخالف بود اوایل که بیهوشش کنیم بخاطر عوارضش

خدا را شکر تا حالا راضی بودیم

دختر من اسفند ۸۸،قدش ۱۴۴ و وزنش ۳۹ ،حدود یک ماهه میگه سینه ام درد میکنه ،حس کردم یکم سینه اش سفت شده ...

دختر منم از چند ماه پیش میگفت درد میکنه و میخاره سینم 

جالب بود به باباشم میگفت سینه ام میخاره چیکار کنم  

من خودم 168 هست قدم

شوهرم 173