من خودم وقتی که 11سسالم بود پریود شدم ده سالگی دیگه کامل سینه داشتم از رو لباس کاملا مشخص بود به نظر من که مشکلی نداره دخترت الان خیلی از دخترا ده سالگی پریود میشن و طبیعیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو 10 سالگی 168 سانت بودی ؟؟دختر من 133 سانته اگه 160 تا هم بود من نگران نبودم
دخترتون متولد کی هست
دختر من 6 مهر 88 هست
سینه هاش یه کوچولو اومده زیر بغلش چیزی ندیدم
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
بعده بلوغ،قد چقدر رشد میکنه؟ ی دختره ۱۵ ساله که قدش ۱۷۴ وزنش۱۶۴ هست،امکان داره از این درشتهای خیلی ...
شاید تواون سن خیلی گنده به نظر بیاد ولی دیگه رشدش یا متوقف میشه یا کم میشه اما وزنش زو کنتزل کنید من وقتی نوجوان بودم از همه قدم بلند تر بود همیشه اخر صف وایمسادم سینه هام خیلی بزرگ شد همیشه باعث خجالتم بود دکتر رفتم گفت شما یهو رشد کردی رشدتم یهو متوقف میشه بعد اونایی که کم کم رشد کردن چنددسال بعد به شما میرسن همینم شد سینه هام اندازه شد. وقتی بزرگ شدم یعنی همونجوری موند ولی خودم بزرگ شدم سنم رفت بالاتر قدمم خیلی کم رشذ کرد و به سنم میومد ولی لستعداد چاقی رو همیشه دارم و همیشه کنترل میکنم
ولی چاق میشن.تازه شنیدم ۴ سانت قدشونم بلند میشه. ی دوره چاقی و شکم در اوردن هم که از ۲۲ سالگی به بع ...
دقیقا همینطوره کنترل کنن خیلی خوبه ،من همیشع خوش استایلو توپر بودم تا یکم چاق میشدم مراقب بودم تا دوباره برگزدم به قبل ،ولی بعد ازدواجن شدم72الان دارم کم میکنم شدم68تا 62 ادامه میدم
اره.فکر کنم این بچه هم استعداد چاقی داره.مرسی از حرفای قشنگت
قربونت برم من خودمم همینجوری بودم عزیزم متاسفانه خیلی اذیت میشیم بخاطر اینکه ظاهرمون با سنمون اختلاف دارع و فرهنگ دوره بلوغ خیلی ضعیفه توایران متاسفانه مقایسه با دیگرانم. جز بدترین چیزه برای دخترای نوجوان