2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو 10 سالگی 168 سانت بودی ؟؟دختر من 133 سانته اگه 160 تا هم بود من نگران نبودم

دخترتون متولد کی هست 

دختر من 6 مهر 88 هست 

سینه هاش یه کوچولو اومده زیر بغلش چیزی ندیدم

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
الان چند سالته ؟ راضي هستي از اينكه زود ازدواج كردي

سن الانمو نمیتونم بگم چون شناخته میشم 

اره راضیم زمان هیچوقت به عقب نمیره پشیمونی هم سودی نداره

زندگی هر چی که هست باید زندگی کرد

یا الله.یا محمد.یا علی.یا فاطمه.یا حسن.یا حسین
بچه خواعرم.ما همه قدامون ۱۷۰ هست.اما۴۸ کیلو لینا.۳۳ سالم داریم.این تو ذهنمون شده هیولا😔😔😔😔

عزیزم اون وزنش نرماله شماها وزنتون کمه.نگران نباش قطعا پیش هر دکتری هم ببریش میگه عادیه.البته همه اینا به استخون بندیم بستگی داره.

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
بعده بلوغ،قد چقدر رشد میکنه؟ ی دختره ۱۵ ساله که قدش ۱۷۴ وزنش۱۶۴ هست،امکان داره از این درشتهای خیلی ...

شاید تواون سن خیلی گنده به نظر بیاد ولی دیگه رشدش یا متوقف میشه یا کم میشه   اما وزنش زو کنتزل کنید من وقتی نوجوان بودم از همه قدم بلند تر بود همیشه اخر صف وایمسادم سینه هام خیلی بزرگ شد همیشه باعث خجالتم بود دکتر رفتم گفت شما یهو رشد کردی رشدتم یهو متوقف میشه بعد اونایی که کم کم رشد کردن چنددسال بعد به شما میرسن همینم شد سینه هام اندازه شد. وقتی بزرگ شدم یعنی همونجوری موند ولی خودم بزرگ شدم سنم رفت بالاتر قدمم خیلی کم رشذ کرد و به سنم میومد ولی لستعداد چاقی رو همیشه دارم و همیشه کنترل میکنم

برسه روزی که منم تیکر بزنم
دخترداداش منم همینجورشده گفتن علتش کم کاری تیروئیدشه

برا من که نگفت ولیل خاصی داره فقط گفت یا امپول بزنه پریود نشه فقط   ماهی 50 هزار تومن هزینه شه اگه هورمون رشد میخوای 40 میلیون هزینه شه

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
دخترتون متولد کی هست  دختر من 6 مهر 88 هست  سینه هاش یه کوچولو اومده زیر بغلش چیزی ندیدم

دختر منم خرداد 88 هست . اونم يكم سينه هاش رشد كرده يعني من الان يكماهه متوجه شدم شروع به رشد كرده . زير بغلش هنوز خبري نيست . يعني بلوغ زودرسه ؟ ببريم دكتر ؟

ولی چاق میشن.تازه شنیدم ۴ سانت قدشونم بلند میشه. ی دوره چاقی و شکم در اوردن هم که از ۲۲ سالگی به بع ...

دقیقا همینطوره کنترل کنن خیلی خوبه ،من همیشع خوش استایلو توپر بودم تا یکم چاق میشدم مراقب بودم تا دوباره برگزدم به قبل ،ولی بعد ازدواجن شدم72الان دارم کم میکنم شدم68تا 62 ادامه میدم

دخترتون متولد کی هست  دختر من 6 مهر 88 هست  سینه هاش یه کوچولو اومده زیر بغلش چیزی ندیدم

اره دخترم 88    دیماهیه  مال شما طبیعیه چون تازه جوانه زدم عزیزم حداقل 2 سال طول میکشه که بلوعش کامل شه قد دخترت چندتاست

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
اره.فکر کنم این بچه هم استعداد چاقی داره.مرسی از حرفای قشنگت

قربونت برم من خودمم همینجوری بودم  عزیزم متاسفانه خیلی اذیت میشیم بخاطر اینکه ظاهرمون با سنمون اختلاف دارع و فرهنگ دوره بلوغ خیلی ضعیفه توایران متاسفانه مقایسه با دیگرانم. جز بدترین چیزه برای دخترای نوجوان