2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست
اخه ۱۵ سالگی؟؟؟این هیکل بر ۲۵ ساله ها هست.ادم تو ذهنش ۱۵ ساله رو ی موجوده ظریف تصور میکنه

خیلی خوش هیکله   کی هست  خوشبحالش

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ۱۵ سالگی؟؟؟این هیکل بر ۲۵ ساله ها هست.ادم تو ذهنش ۱۵ ساله رو ی موجوده ظریف تصور میکنه

نه كي ميگه واسه ٢٥ ساله هاست

بعد از بلوغ ديگه رشد كم ميشه

كسي كه از ١٥ سالگي ريز باشه همون ٢٥ سالگي هم ريز هست

ولي خوبه به نظرم اين قد و هيكل كه گفتي عاليه  

ببخشید هی میپرسم یعنی امپول زد که پریود نشه وکمکش شد یا امپول هورمون رشد گرفت که قدش خوب شد

نه بابا خواهش میکنم خوشحال میشم کمکت کنم

دوتاشو زد به مدت سه سال از 10 تا 13 سالگی تو 8،9 سالگی سینه هاش یکم سفت شد و رشد کرد بردنش دکتر هاشمی پور خلاصه توی ده سالگی شروع کرد به استفاده هرشب هورمون رشد و 28 روز یکبار اونی که پریودو عقب میندازه.الان 14/5 سالشه و دوماهه پریود شده.قدشم 158،159 که تو فامیل ما که همه قد کوتاه هستن خوبه از بقیه یکی دوسانت بلندتره

عزیز من ادم رشد قدیش تو همین سن و سالاس بعدش که تغییری نمیکنه ادم. خیلیم خوش هیکله

مرسی به هم امید دادی.فقط نباید بزاریم دیگه چاق شه.به نظرم با بالا رفتنه سن،ادما چاق هم میشن

الان خوبه.وقتی چاقیه سلولی شروع بشه و تازه استخونها جا بیوفتن خیلی بالا میره وزنش😔😔😔برا ۱۵ ساله ز ...

عزیز من وزن هر کسی با قدش باید بسنجی اگر شما مثلا با 160 54 تا باشی اونم با 174 نباید 56 تا باشه که. اون اگر این وزنو داشته باشه بشدت لاغر و زشت میشه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
اونموقع 168 سانت بودم تا الان که رسیدم به این سن شدم 175 سانت 

تو 10 سالگی 168 سانت بودی ؟؟دختر من 133 سانته اگه 160 تا هم بود من نگران نبودم

علامتش چیه؟

سینه هاش یکم نرم شده بود ولی دکتر گفت نه باید وزنش کنترل باشه  مرتب میبرمش ورزش 28 کیلو بود الان 30 کیلو شده ولی سینه اش یکم بیشتر بررگ شدن بعد از معاینه گفت وارد بلوع شده