2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17747 بازدید | 454 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور براش هیچ ازمایش ننوشته من پسرمو بردم کلی ازمایش نوشتن براش حتی عکس هم گرفت

عکس نوشتن تا ببینن فیزاش بازه یا بسته که میتونن هرمون رشد بزنن یا نه

وقتی یکی بلوغ میشه عکس براش مینویسن یا شک دارن 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

ولی
اینکه میگن بعد بلوغ قد بلند نمیشه اینجوریم نیست من ۱۲ سالگی پری شدم و تا اون موقع کلا ریز و قد کوتاه بودم بعدش رشد کردم از ۱۴ سالگی شروع شد تا ۱۷ سالگی استوپ کرد قدم الان ۱۷۰

کلا مدلمون اینه یهو رشد میکنیم الان هیکلی و قد بلندم بین خانوما تعطیلات اول راهنمایی بود پری شدم قرار بود مهر برم دوم راهنمایی 

خب به نظرم امپول نزن بفرستش کلاس والیبال و حسابی شیر بده بخور من عاشق شیر بودم هر روز ۴ لیوان میخوردم با خرما

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
بله.دکتر هاشمی پور

دقيقا منم رفتم پيشش و نتيجه گرفتم 

اين خانم دكتر كاري كرد ك الان قد من ١٧٦سانته

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
خواهر همسر من دخترش تقريبا دو سال بزرگتر از دختر منه سوتين فنر دار براش ميخره ميگه زمان ما مادرامون ...

دختر من سوتین که زوده براش یعنی در اون حد نیست الان اصلا

ولی نیم تنه را من از پارسال براش خریدم 

از این ساده ها که یه کش پایینشونه جنس خودشون هم اکشی هست البته همیشه نمیپوشه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
نه خداروشکر عادیه ببین از این سن علایم شروع بشه که اشکال نداره روال طبیعی بدنشونه تا دوسال دیگه هم پ ...

انشاالله که همینه 

دختر شما هم نگران نباش باز چند جا مشورت کن و دکتر زنان حتما ببر

اصفهان که خدا را شکر پر از دکترای خوبه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
دقيقا منم رفتم پيشش و نتيجه گرفتم  اين خانم دكتر كاري كرد ك الان قد من ١٧٦سانته

قبل پریود چند تا بود قدت  عزیزم   وچی بهت داد که کمکت کرد از امپول هورمون رشد استفاده کردی ؟

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن