2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زنده باشه ونامدار

مرسی عزیزم 

دخترم قد و وزنش گرفتم

ماشاءالله وزنش ۴۰ 

قدش ۱۴۳ هست

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
از 7سال ونیمش بود رفتم پیش دکتر هاشمی پور  فقط مکمل داد زینک داد 4 ماه یکبارم  معاینه ولی ...

دختر منم یکی از سینه هاش یکم جوونه زده ولی زیربغلش هنوز مو نداره 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
از 7سال ونیمش بود رفتم پیش دکتر هاشمی پور  فقط مکمل داد زینک داد 4 ماه یکبارم  معاینه ولی ...

به منم دقيقا گفت سه ماه ديگه بيا

اول هم گفت بلوغش شروع شده ولي سنو رو ديد گفت خوبه هنوز وقت داري

چقدر سخته واقعا خيلي نگرانم

ای جون خدا برات حفظشون کنه نامدار باشن 

مرسی عزیزم 

همینطور گل دختر شما

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
یادم نیست اونموقع چه قد بود قدم عزیزم.فقط میدونم کلاس چهارم بودم. قدمم مثل بقیه بچه ها ..  چند ...

خواهر همسر من دخترش تقريبا دو سال بزرگتر از دختر منه سوتين فنر دار براش ميخره ميگه زمان ما مادرامون نميدونستن از اين سوتين معمولي ها نبايد بپوشيم . سينه ها پهن رشد ميكردند . نميدونم حرفش درسته يا نه . 

شما براي بچه هاتون از كي سوتين ميخرين ؟ نيم تنه چي ؟ 

به منم دقيقا گفت سه ماه ديگه بيا اول هم گفت بلوغش شروع شده ولي سنو رو ديد گفت خوبه هنوز وقت داري چ ...

منم خیلی زوده اگه تو سن کم پری بشن،من خودم کلاس سوم راهنمایی پری شدم ،اگه دخترم بخودم بره عالیه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
مرسی عزیزم  دخترم قد و وزنش گرفتم ماشاءالله وزنش ۴۰  قدش ۱۴۳ هست

مال شماهم 10 سانت بلند تر ادختر منه انشاله بدون دکتر رفتم قدش بلند میشه

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
یه چن وقتیه سینه هاش جونه زده شاید چن ماه موهای زیربغلشم درنیومده

پس خیلی دقیق نیست این نطریه که میگه اگه 40 کیلو بشن پریود میشن

مال شماهم 10 سانت بلند تر ادختر منه انشاله بدون دکتر رفتم قدش بلند میشه

حالا به نظرت عادیه دخترم یا ببرم دکتر

سنو هم داده بودين؟؟؟

نه  خیلی خوشون همه چیز دان میدونه خانم دکتر  فقط از رو معاینه گفت   حتی گفت تا 60 درصد سال دیگه پریود میشه حالا یه چند ماه زود تر یا دیرتر ولی خودمم ترجیحم این بود اسکن واینا ننویسه خودش ضرر داره

پس خیلی دقیق نیست این نطریه که میگه اگه 40 کیلو بشن پریود میشن

آره احتمالا 

واسه وزنش نمیدونم چیکار کنم مامانم هم بهش تذکر میده باشگاهم میره رزمی خیلی تحرک داره ولی تپلیه قربونش برم