2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17741 بازدید | 454 پست
......بماند مشخصات دقیق نمیتونم بنویسم که شناخته نشم 

ازدواج تو 10 سالگي تو نسل مادربزگهاي ما هم عجيب بود . شما كه بماند . من صحبتتون رويه شوخي فرض ميكنم چون باورش خيلي سخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر علیان روبرو بیمارستان شریعتی،،دکتر ادیب،،دکتر  محمدرضا اسلامیان،، الان قد دخترتون چند سان ...

دکتر علیان مگه انکولوزیست ومتخصص خون نیست ؟؟

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
دکتر علیان روبرو بیمارستان شریعتی،،دکتر ادیب،،دکتر  محمدرضا اسلامیان،، الان قد دخترتون چند سان ...

دختر الان133 سانتیمتر با30 کیلو وزنش سنشم 9 سال ونیم

ازدواج تو 10 سالگي تو نسل مادربزگهاي ما هم عجيب بود . شما كه بماند . من صحبتتون رويه شوخي فرض ميكنم ...

منظورت اینه که من دروغ میگم؟؟

خوبه لاعقل خودم تاپیک نزدم......

یا الله.یا محمد.یا علی.یا فاطمه.یا حسن.یا حسین
با علائم بلوغ ؟ اره پسرم كه درگيره . درسش هم پارسال افت داشت نميدونم بخاطر بلوغش هست يا دروسشون واقع ...

انشاله به خوبی این دوره رو طی میکنن

27 سالمه، قدم 159

من شنيدم بطور طبيعي بچه ها ميانگيني از قد پدر و مادرشون ميشن . منم دوست دارم دخترم بلند بشه . من خودم كوتاه هستم ولي پدرشون بلنده . پسرم هم بلنده . اميدوارم دخترم بلند بشه چون خودم قدم رو اصلا دوست ندارم . 

دخترتون تا وزنش به ۴۰برسه پریود میشه  سعی کن فعالیتشو زیادکنی نذاری وزنش بره بالا

سعی که میکنم  شکلات وبستی وفست فود تو خونه مون هر دوهفته یه باره  سعی میکنم خرما وعسل بهش بدم وهله وهوله نخوره که چاق شه  ولی مننون از یاد اوریتون خودم قبلا یه جا خونده بودم 40 کیلو که بشن پریود میشن یادم رفته بود

دکتر علیان مگه انکولوزیست ومتخصص خون نیست ؟؟

نه زهرا علیان دکترر غدد کودکان

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
من شنيدم بطور طبيعي بچه ها ميانگيني از قد پدر و مادرشون ميشن . منم دوست دارم دخترم بلند بشه . من خود ...

من شوهرم قدبلنده، بچههام نمیدونم کوتاه میشن یا نه . 

ولی درکل قدکوتاه با اندام لاغر قشنگه..اگه چاق بشیم قد کوتاها یه خرده قشنگ نیست..