2777
2789
عنوان

ساعت هوشمند دارین؟؟

336 بازدید | 12 پست

اگه دارین بیاین مدلشو بگین

راضی هستین یا ن؟؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اپل واچ راضيم

گرونه😢

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
اپل واچ دارم راضی ام

گرونه😢

سلام. خود اپل واچ اصل که خیلی گرونه ولی مدل های های کپی چینیش هست. های مپی یعنی کیفیتش خیلی خوبه.

من فروشنده ساعت هوشمندم از بندر ماهشهر مستقیم از دبی برامون میاد. میتونم با قیت خوب بفرستم براتون.

براتون یه سری از ویژگی هاش رو لیست میکنم: 

– قابلیت مکالمه📞
– ضد آب (IP67)
– بند قابل تعویض با بند اپل واچ (سیلیکونی)
– دارای شارژر مگنتی⚡
– نمایش اعلان های تماس، پیامک و برخی شبکه های اجتماعی
– قابلیت رد تماس
– صفحه نمایش تمام تاچ
– اتصال بدون محدوديت به ios و اندرويد
– قابلیت پخش موزیک و کنترل دوربین
– سنجش ضربان قلب
حالت ورزشی 
– قابلیت تنظیم آلارم 
– تقویم (Calendar)
– یافتن موبایل (Find)

از بندر ماهشهر با کمترین واسطه میتونم ارسال کنم. 

توی گوگل سرچ کنید: "واچز دات آی ار" همون اولین سایت رو وارد بشید.

فقط مارک متفرقه نخر عزیزم...   

حالا من یه مطلب دیدم که بهترین ساعت های هوشمند رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

آدرسش اینه:  https://bigsearch.ir/Swatch

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟