2777
2789
عنوان

کمک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 87 پست
3076 منطقه ..... زیر گروه یک 2800

من ورودی ۹۴ بودم.

سال ۹۴ زیست و شیمی و فیزیک حدود ۵۰ ریاضی ۲۰

ادبیات ۶۴ عربی ۷۲ دین و زندگی ۷۰ زبان ۵۰

منطقه ۲ ۳۰۵۸ شدم.

من اصلا به نتایج کنکور اعتماد ندارم.واقعا معلوم نیست دارن چیکار میکنن.

امکان نداره با درصدهای شما رتبه ۳۰۷۶ منطقه ۲ بشه.

یه کارهایی دارن میکنن اینها.

لعنت بهشون که با آینده بچه ها بازی میکنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
بله

امیدوارم صلاحت هر چی یاشه قبول بشی

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا یکی ج منو بده چرا رتبه به تراز نمیخونه 

خوب مثلا برای رتبه چهارهزار باید تزارت بالای نه هزار میشد. چیش رو متوجه نمیشی؟ اینکه با قلم چی نمیخونه؟ خوب جامعه آماری قلم چی با کنکور فرق داره و تراز ۶۰۰۰ کنکور چیز خوبی نیست در حالی که در قلم چی خوب حساب میشه

چند اوردی

سال دیگه میخوام کنکور بدم

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
من ورودی ۹۴ بودم. سال ۹۴ زیست و شیمی و فیزیک حدود ۵۰ ریاضی ۲۰ ادبیات ۶۴ عربی ۷۲ دین و زندگی ۷۰ زبا ...

کاشکی منطقه 2 عزیزم منطقه 3 ..... منتطقه سه  

از هیچ چیز به اندازه ی امید واهی نفرت ندارم
کاشکی منطقه 2 عزیزم منطقه 3 ..... منتطقه سه    

میدونم خب خیلی عجیبه.

لعنت بهشون.

درصدات عالیه.😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده