2777
2789
عنوان

کمک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اومد جوابا ؟؟؟؟

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
دوستان کسی میدونه فیزیوتراپی روزانه چه رتبه ای میخواد ؟منطقه دو

زیر 2000

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
یعنی ربطی به هم ندارن ؟ من که ترازای پارسال نگا کردم با تراز شیش و پونصد 4 رقمی شده بودن ولی من 5 رق ...

اره عزيزم ربطى ب هم ندارن ، رتبه بصورت ترتيبى شمارو بيان ميكنه مثلن ميگه بيستا دانش اموزين مثلن شما رتبه ات ١٠ شده اما تراز خيلى پيچيده تره ب سطح علمى شما ربط داره و اينكه ممكنه مثلن شما سطح علميت شيش هزار باشه خب خيليا ممكنه از شما سطح علميشون بالاتر باشه پس رتبه اشونم از شما بهتر ميشه ، ممكنه شما با همين سطح علمى باشى اما افرادى ك سطح علميشون از شما بالاتره كمتر باشن پس رتبه ى شما بهتر از حالت اول ميشه اما سطح علمى يا تراز ثابته

عجیبه این مورو

کسی جوابشو میدونه به منم بگه کنجکاو شدم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
من توقلمچی رتبم،۳هزاریا۵هزا میشالان شده بیست هزار.دارم میمیرم یعنی.

خب قلم چی اسون میگیره بعدم استرس کنکور با استرس ازمون فرق داره  

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
2810