2777
2789
عنوان

فکر می کنید چه کسی بهتر می تونه هزینه ها و مخارج منزل را مدیریت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما بهتر مدیریت میکنن ..منم تو اطرافیانم دیدم ...خانوما توی حساب و کتاب با درایترن 

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید

این یه موضوع مشترکه
اما بستگی به سوابق خانوادگی و اخلاقیات و غیره و  یا تمایزیافتگی نفرات هم داره که چطور برنامه ریزی کنن

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3175193/شغل-خونگی-برای-خانوم-گلی-ها?postId=102835870

این تاپیک دارن از طریق فریب خانم ها و نیازشون به درامد استفاده میکنن و فریبشون میدن .قبل اینکه دیر بشه و عده زیادی رو اغفال کنن رسیدگی کنین

نی نی یار ها اصلا کارشون کیفیت مناسبی نداره،خلی از اوقات و تو یه همچین ساعت هایی اصلا رسیدگی نمیکنن به امور تاپیک ها.

چندین دفعه هم خودم برای حذف تاپیک بهشون پیام دادم در عین اینکه تاپیکم همه شرایطی که برای حذف اعلام شده بود رو داشت ولی بازم اقدام نکردن.اصلا ملوم نیست چه کار میکنن

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3175193/شغل-خونگی-برای-خانوم-گلی-ها?postId=102835870 این ...

مثلا میزنه ساعت حذف تاپیک تا ۱۸ ولی قبل این ساعت بسته میشه تاپیک واقعا روشون نظارتی دارین؟

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

سلام ببخشید ازکاربران قدیمی کسی هست که درمورد قسمت خاطرات اطلاع داشته باشه که چه اتفاقی براش افتاده و یاجایی تو نی نی سایت سیو شده من از سال 86 که خاطرات بود رو میخوام

میشه لطفا امکان حذف تاپیک ها رو توسط خود کاربر به نی نی سایت اضافه کنین؟

من همیشه و از شدت تنهایی همه مسائل و مشکلاتمو اومدم اینجا درد و دل کردم حالا ترس از شناخته شدن دارم

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
2810