2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181347 بازدید | 168 پست
من ضد لک ش رو استفاده میکنم راضی ام

سلام ببخشید شما پک فیس دوکس استفاده کردید لک هاتون رفت؟؟من لک ملاسما یا همون افتاب دارم خیلی کمرنگه تازه دراومده دکتر ضدلک فیس دوکس داده میخام ببینم تاثیر داشت برای شما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من پوستم گندمس تیره بود خیلی راه‌ها رو رفتم  حالا بماند

آخرش از یه پیجی که  دوستم معرفی کرده بود یه کرم و یه قرصی گرفتم  ماه اول پوستم یه درجه روشن شد ولی از ماه دوم به بعد هی سفید ار شدم  بعد از سه ماه مصرف کرم و یک ماه قرص  پوستم ۵ درجه سفید شد همیشه پوست سفید برام شده بود حسرت  مخصوصا اینکه  از صورت و گل بدن سفید بشم  خلاصه مثل سفید برفی شدم عکس دستم رو میفرستم ببنید لینک کانال هم روش هست  محصولاتشون تضمینی و عالیه این پیجشونه Kerem.poost  و این شمارشونه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

عزیزم من پوستم گندمس تیره بود خیلی راه‌ها رو رفتم  حالا بماند

آخرش از یه پیجی که  دوستم معرفی کرده بود یه کرم و یه قرصی گرفتم  ماه اول پوستم یه درجه روشن شد ولی از ماه دوم به بعد هی سفید ار شدم  بعد از سه ماه مصرف کرم و یک ماه قرص  پوستم ۵ درجه سفید شد همیشه پوست سفید برام شده بود حسرت  مخصوصا اینکه  از صورت و گل بدن سفید بشم  خلاصه مثل سفید برفی شدم عکس دستم رو میفرستم ببنید لینک کانال هم روش هست  محصولاتشون تضمینی و عالیه این پیجشونه Kerem.poost  و این شمارشونه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲