2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181405 بازدید | 168 پست
آره عزیزم به جای فیس دوکس ویتامین سی سی گل و بگیر برای شب هم گیاهی ه سی گل

خیلی ممنون عزیزم❤❤

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، بفرست عزیزم

عزیزم هستی؟؟؟ضدلک اریکه فرانسوی گرفتم با ضدآفتاب ام کیو دارم ولی میترسم بزنم ضدلک رو.. میترسم صورتم بدتر بشه...صدور بیست خریدم😓😓😓

هیچی🥴🥴🥴
عزیزم هستی؟؟؟ضدلک اریکه فرانسوی گرفتم با ضدآفتاب ام کیو دارم ولی میترسم بزنم ضدلک رو.. میترسم صورتم ...

سلام عزیزم، ببخشید، نبودم من

ببین ضد لک اریکه توش مرطوب کننده هم داره نگران نباش هزینه کردی استفاده کن، پن روشن کننده فیس دوکس و بگیر روزی 2بار بزن، البته این ک علت لک چیه هم مهمه، جای جوش ه یا لک بارداری و دارو و آفتاب و این چیزاس

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

[QUOTE=119153319]سلام عزیزم، ببخشید، نبودم من ببین ضد لک اریکه توش مرطوب کننده هم داره نگران نباش هزینه کردی استفاده ...[/QUیه مقداریش جای جوش یه کم لک بارداری بقیشم بود نمیدونم والا...میبینی چقدر پوستم خرابه... همه اعتماد به نفسمو گرفته... میشه بگی چطور استفاده کنم..فروشنده بهم ترمیم کننده فیس دوکس داد گفت به جای مرطوب کننده استفاده کنم...لطفا طریق مصرف ضدآفتاب و اینارو بهم بگو...خداخیرت بده

هیچی🥴🥴🥴
[QUOTE=119153319]سلام عزیزم، ببخشید، نبودم من ببین ضد لک اریکه توش مرطوب کننده هم داره نگران نباش هز ...

نه نگران نباش، خوب میشه اینا ک خودت استفاده کردی وقتی تموم شد بهم بگو ببینم تو چ وضعی ه وگرنه لک انقدا هم سخت نیست از بین بردنش، حتماااااااااا حتمااااااااا عرق شاهتره، کاسنی و عرق آلوئه ورا از عطاری بگیر ب طور مساوی این سه تارو قاطی کن ی لیوان ناشتا صبح و ی لیوان قبل خواب بخور، منم دارم میخورم خیلی عالیه خیلی

[QUOTE=119153319]سلام عزیزم، ببخشید، نبودم من ببین ضد لک اریکه توش مرطوب کننده هم داره نگران نباش هز ...

ضدآفتاب و همیشه نیم ساعت قبل بیرون اومدن از خونه مثه کرم پودر بمال رو صورتت، هوا بارونی بود، برفی بود، سایه بود اصن مهم نیست ضدآفتاب و باید تو هر شرایطی بزنی وقتی میری بیرون

2810