2777
2789

ی دکتر دارو ساز بمن پیشنهاد داد برای روشن کردن پوست ، کسایی ک مصرف کردن راضین ؟؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم

من دارم ویتامین سیشو مصرف میکنم اونم کمک میکنه به رفع تیرگی راضیم ازش

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
من دارم ویتامین سیشو مصرف میکنم اونم کمک میکنه به رفع تیرگی راضیم ازش

من برای روشن کنندگی میخوان بخرم موثره بنطرت ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای روشن کنندگی میخوان بخرم موثره بنطرت ؟؟

من که ویتامین سیشو استفاده میکنم که تاثیرش کمتره بنظر خودم پوستم روشن تر شده حالا روشن کنندش که دیگه تاثیرشم مستقیمه وبیشتر قطعا 

حالا من خودم از یه داروساز پرسیدم بهم  روشن کننده مدیلن رو معرفی کرد همراه ویتامین سی فیس دوکس

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
من که ویتامین سیشو استفاده میکنم که تاثیرش کمتره بنظر خودم پوستم روشن تر شده حالا روشن کنندش که دیگه ...

Medilann

من که ویتامین سیشو استفاده میکنم که تاثیرش کمتره بنظر خودم پوستم روشن تر شده حالا روشن کنندش که دیگه ...

بین مدیلن و فیس دوکس موندم کدوم بهتره ؟؟

بین مدیلن و فیس دوکس موندم کدوم بهتره ؟؟

دیگه من شنیدم مدیلن خیلی خوبه

داروخونه فقط فیس دوکس داشت گرفتم خداکنه خوب باشه هم کرم و هم پن 

بسلامتی

2810