2777
2789

من قدم ۱۶۵ تاس وزنمم ۶۵ بالاتنم اصلا چاق نیس کمرمم خیلی باریکه شکمم تخته بازو و سینمم متناسبه ولی رونامممم😭😭😭😭از بس چاقه تو شلوار خیلی زشته مثه پاهای فیل میمونه پاهام هم استخون بندیش درشته هم چاقه هر چه قدزم ورزش میکنم و وزن کم میکنم فایده نذاره لاغر میشن اما بازم پهن و زشتن کسی هس ک بتونه منو درک کنه؟؟؟؟تو شلوار نود خیلی پاهام تو ذوق میزنه بالاتنم خوش فرمه ولی چون رونام چاقه همیشه خسرت پوشیدن شلوار تنگ و شلوارک ب دلم مونده خیلی بخاطر این موضوع افسرده شذم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏

دوچرخه سواری کن

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.