2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست
مهرت رو بذار به اجرا...رشته تحصیلیت چیه؟

درضمن باید نفقه بچه هاش رو بده
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به شما آفرین می گم که تا الان واسه خاطر بچه ها ت تحمل کردی... یه چیزی بگم؟! خداییش از سر بی خیالی نمی گم.... من اگر جای شما بودم جدا نمی شدم ازش (طلاق) اما جدا می شدم ازش‌ (جدایی کامل در زندگی روزانه) به این معنی که خوب بچه ها که گناه نکردن..... خیلی حیفه که روحیه اشون خراب بشه...

البته این که میگم صد در صد یعنی از بین رفتن زندگی شما... می فهمم . اما اگر خودم بودم به خاطر بچه ها قطعا این کار رو می کردم. چون بچه ام برام از هر چیزی مهم تره حتی از جونم. واسه همین ترجیح میدم که اونا تو جو آروم بزرگ بشن تاوقتی که بتونم بهشون بگم چرا می خوام جدا بشم.. تا صدمه نخورن.....

اما واقعا جهنمه زندگی تو خونه ای که بدونی دل کسی که باهاش هم خونه ای جای دیگه است....

من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
هرچی میکشیم واقعاازاین صیغه کردنای مزخرف وحال بهم زنه یه جورایی کلاه شرعی میزارن روی این کارخدالعنت کنه زنایی که میدونن طرف زن وبچه داره میان بادوکلمه خوندن کپافت کاریشونوحلال میکنن ویه زندگی وداغون خداازشون نگذره اگرزن پاشوکج بذاره میشه خیانت اماواسه مردازهرلحاظ میشه شرعی وحلال
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
عزیزم همین طوری ازش جدا نشو اگه دیگه امیدی نیست اینکارو بکن
شما که این همه صبر کردی یکم دیگه تحمل کن گفتی چیزی به اسم خودت نیست پس سعی کن با مهربونی و چه میدونی یه جوری نرمش کن تا خونه یا ماشین یا چیز ارزشمندیرو به نامت کنه بعد تو هم همه چیزو رو کن
میشه برای حاجتم دعا کنی؟
اره راست میگه مهریه ات رو بذار اجرا حتما اگه بچه هارو م در قبالش نخواست بهت بده نخوا بذار بسوزه
مطمئن باش اخرش بچه هات مال خودتن
نذار زیر دست نا مادری برن
بجه هات چند سالشونه دخترن یا پسر؟
2810