2777
2789
سلام به همه دوستای گلم
دیروز اتفاقی برام افتاد که بد جوری منو ترسوند
دیروز جمعه با شوهرم و همتا رفته بودیم بیرون حامد رفت یه جا نشست همتا هم راه میرفت منم دنبالش بودم یه خانمی همون اطراف بود همش هم همتا رو نگاه می کرد یه بار داشت میومد سمت منو همتا همتا رو بغل کردم رفتم جای دیگه دوباره اومد دنبالمون اومد جلو گفت چه دختر نازی چه خوب راه میره
گفتم ممنون تو این فاصله حامد هم گیر داده بود هی می گفت مهدیهههههههههههههه بیا بشین بزار خودش راه بره اون خانم هم میگفت برو من مواظبشم منم جوش اوردم چه جور......... مگه من چلاغم تو مواظب بچم باشی
اومدم پیش حامد باعصبانیت گفتم بریم دیگه تا برگردیم خونه کلی غر غر کردم چشمو گوشش رو باز کردم نمی دونید چقدر ترسیده بودم
اینو خاله ام واسم تعریف کرده
یه خانمی می خواسته از اتوبوس واحد پیاده بشه یه لحظه بچشو میده بغل یکی دیگه که ساکشو بر داره وقتی بچشو از اون طرف میگیره بچه یه ریز گریه میکنه حالا مامانه هر کاری میکنه بچه اروم نمی شه پوشک بچه رو نگاه میکنه میبینه پر خونه اون طرف پرده بکارت بچه رو پاره کرده بود
دوست جونا خیلی خیلی مواظب بچه هاتون باشین یه لحظه ازشون چشم بر ندارین
واااااااااااااااااااااای.......خاک برسرشون

من هر موقع برادر زادمو میبرم پارک باورتون نمیشه منم باهاش همه بازیهارو حتی سرسره انجام میدم...یک لحظه چشم ازش برنمیدارم.......اجازه هم نمیدم بابام ببردش...چون میترسم حواسش نباشه بچه رو بدزدن

لطفا پارک هم که بچه هاتونو میبرین اصصصصصصلا رو صندلی نشینید ...کنارشون باشید
همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد
عزیزم دراین که باید مواظب بچه هامون باشیم که شکی نیست.
ولی اون داستانی که شما نوشتی مثل افسانه های محلی میمونه.
چطور ممکنه درعرض 30ثانیه همچین بلایی سر بچه بیارن!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم همکار همسرم تعریف میکرده یه بار داشته با اتوبوس تنهایی میرفته خونه مامانش دخترش یکسالش بوده

یه خانمی پشت سرش بوده هی دخترشو از پشت ناز میکرده بعد به خانم همکار شوهرم میگه شما خسته شدی بده یکم من بغلش کنم اونم بنده خدا داده

میگه رسیدم مقصدو روز بعدش متوجه شده گردنبند دخترش نیست بعد متوجه شده کار اون خانمه بوده
مامان نگار
2805
مواظب بودن خیلی خوبه . اصلا شاید نیت طرف بد نباشه ولی یه جور مریضی داشت. من هم اصلا دوست ندارم به بچه بقیه نزدیک شم . اصلا از تماس فیزکی بدم میاد. معنی نداره. ولی اینقدر خودتو نگران نکن. نمیشه بچه رو پارک هم نبرد که
من که باورنمی کنم اگه درست باشه اون یه بیمارروانی بوده آخه چه سودی می تونسته به حالش داشته باشه درمورد دزدیدن طلا مخصوصا گردنبند من خیلی تو دورواطرافم شنیدم اصلا معنی نمیده آدم بچشو واسه حتی یه لحظه دست یه آدم غریبه بده
چراا ستاره جون

مثلا تو یه جایی که 13 ساعت باهم باشید ویکی هم به بچت ابراز علاقه کنه تورودر بایستی هم که شده واسه 10 دقیقه هم بچتو میدی بغلش

ولی برای خودم درس عبرت شده هیچ وقت اینکارو نکنم
مامان نگار
2810