2777
2789
عنوان

علت بیخوابی نوزاد ۴ ماه

92 بازدید | 13 پست

دوستان دخترم ۴ ماهش خوابش خوب بود ولی الان دوسه روز که خوابش در روز ۵ دقه شده اطلا خواب نداره شبم که بزور میخوابونمش  برا کولیکشم دکتر شربت داده که هروز بهش میدم ولی نمیدونم چرا این سه روز بیخواب شده وقتی که میخوابه زود از خوب میپره  .واین که زیادی دستشو تو دهنش میزاره . ویکی دیگه اینکه شیر خوردش در روز کم شده ۵ ساعت نمیخوره بزور بعد ۵ ساعت شیر میخوره  علتش چیه بخدا دیگه کلافه شدم از بس گریه کردم 

دندون عزیزم. دخترم ۵ ماهگی دندونش زد بیرون

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید داره زود دندون درمیاره  یا سیر نمیشه پامیشه

بخدا هر شب دوساعت بهش شیر میدم روزش دعواداریم اصلا نمیخوره بزور دعوا به لثه هاش نگا میکنم ولی چیزی نیس  خودشم دیگه از بسه گریه کرده صداش گرفت  دارم کلافه میشم نمیدونم دردش جیه 

2805
بخدا هر شب دوساعت بهش شیر میدم روزش دعواداریم اصلا نمیخوره بزور دعوا به لثه هاش نگا میکنم ولی چیزی ن ...

طفلی بچه 

ببرش دکتر حتما که این کلافگی ها ادامه دار نشه

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
دندون عزیزم. دخترم ۵ ماهگی دندونش زد بیرون

خب چیکار کنم اخه خودشم دیگه کلافه شده صداش گرفته  از بس گریه کرده به لثه هاش نگا میکنم ولی چیزی نیس که اینم بگم دخترم دیروز وارد ۴ ماهگی شده مگه امکان داره به این زودی دندون در بیاره  هر کار میکم اروم نیس دکترش برا بخواب رفتنش شربت خواب اودر داده اونم اثر نداره بخوابه فوقش نیم دقه هسش

خب چیکار کنم اخه خودشم دیگه کلافه شده صداش گرفته  از بس گریه کرده به لثه هاش نگا میکنم ولی چیزی ...

نیم سی سی بهش استومینفن بده . دردش اروم شه. دخترم ۹ ماهش ۸ تا دندون داره. هر دندون یک ماه این داستان دارم. پیر شدم‌ بخدا

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
طفلی بچه  ببرش دکتر حتما که این کلافگی ها ادامه دار نشه

کجا ببرم خواهر شوهرم نظامیه اینجا نیس قرار ۱ شنبه بیاد حالاخانواده شوهرم که زکی دست شیطون رو از پشت بسته ادم نیسند که...

[QUOTE=98697519]نیم سی سی بهش استومینفن بده . دردش اروم شه. دخترم ۹ ماهش ۸ تا دندون داره. هر دندون یک ماه این داستان ...[/QUO

ماشالله بهش باشه حتما اینکار رو میکنم ممنون  عزیز

[QUOTE=98697519]نیم سی سی بهش استومینفن بده . دردش اروم شه. دخترم ۹ ماهش ۸ تا دندون داره. هر دندون ی ...

چون تجربه دارم میفهمم چی میگی. انشالله اروم شه