2777
2789
همانطوری که در این چند روز اخیر مطرح شده، کاربر سیترا، برای درمان فرزند خود که بسیار پر هزینه است، نیاز به کمک مالی دارد.

اسناد پرشکی ایشان توسط کارشناسان بررسی و تائید شده است.

متاسفانه هزینه های ایشان زیاد و فوری می باشد. کاربرانی که امکان کمک دارند، بدون نگرانی و با خیال راحت کمک های خود را به حساب ایشان واریز نمایند.

ما همچنان با مراکز درمان تماس را ادامه خواهیم داد تا راه های کاهش هزینه ها را پیگیری کنیم. جهت اطلاع : شماره کارت 4216 1750 2910 5022 بنام مجید صادقی
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
خیلی لطف کردین جناب زاهد از صبح منتظر این پیغامتون هستم امروز 1/3/93 .. دیشب بچه ها با سیترا صحبت کن و کسری مبلغ 23 تومن اعلام شده ... خواهشمندم از همه کاربرای فعال و خاموش مبلغ هر چقدر ناچیزم که شده به این خانواده کمک کنید شماره کارت 5022291017504216 بانک پاسارگاد به نام مجید صادقی این هم تاپیک اصلی که بچه ها توش جمع هستن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=838840&PageNumber=12 قابل توجه دوستانی که می خوان ایشون رو معرفی کنن به دیگران 1. مدارک پزشکی رو بخواین براتون میل می کنم 2. شماره بیمارستان شریعتیه 88220043 خانم مومی وند تمام اطلاعات دست ایشونه 3. تلفن سیتراجان 09390293542 - احتمالا خاموشه. 4. جناب اقای زاهد مدارک و صحت این موضوع رو تایید می کنن که می تونید با ایمیل باهاشون در تماس باشید 5. پزشک ایشون دکتر امیر علی حمیدیه ضمنا و لطفا نگید مبلغ ناچیز. باور کنید همین مبالغ یه دنیا ارزش داره. کمکی که شما می کنید دلی رو شاد می کنه که نمی شه روش نرخ گذاشت.
عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آخی الهی چه بد انشاالله خدا همه ی مریضا رو شفای عاجل عنایت کنه مشکل ایشون چی هست؟؟؟؟ شماره حساب بدین لطفا
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...

فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2810