2777
2789
عنوان

بدخوابی دخترم

60 بازدید | 8 پست

دخترم 8ماهشه ی مدته تنظیم خوابش بهم خورده روزامیخوابه شبابیداره تا6صبح البته هر2ساعت تقریبا1 ساعت میخوابه ولی صبح دیگه میخوابه تا3بعدازظهر توروخداکمکم کنیدچیکارش کنم برنامه غذاییش بهم خورده لاغرشده

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهاش بازی کن روزا نخوابه ساعت 6 به بعد عصر نخوابه

میبرمش بیرون ک نخوابه بازی میکنم باهاش ولی بازم ساعت 12که میخوابه حدودای 3بیدارمیشه تا6صبح ولی صبح دیگه میخوابه

2805

عصرا ازساعت ٧ به بعد نزار بخوابه ساعت ١٠،١١ بخوابونش.چندروزي بايد نحمل كني ولي الان ميتوني خوابشو تنظيم كني بزرگتر بشه عادت ميكنه به اين مدل خوابيدن

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

خوابشم ک میادانقدگریه میکنه تاخوابش ببره البته اینم بگم چون خودمم بیدارم بیشترموقع هاپامیشه منومیبینه خونه ام روشنه دیگه نمیخوابه بنظرتون اگه خونه تاریک باشه میخوابه؟؟؟

بچه هاممنون انگارتنهاراهش همینه ک نزارم بخوابه گفتم شایدکسی روش دیگه ایم بلدباشه    

سلام منم دخترم همین بود.الان سه سالشه.هر روشی بگی امتحان کردم ولی فایده نداشت شب که میخوابید ساعت دو یا سه بیدار میشد تا صبح.پیر شدم بخدا.یه متخصص اطفال بهم گفت جدیدا اتفاقا باید به جای بعدظهر خسته کردنش صبحا ببری بیرون و خسته کنی تا شب بخوابه. صبا ساعت ده از خواب بیدار میکنم میبرم پارک یا حموم ساعت 2 الی 3 میخوابه و و 4 الی 5 بیدار میشه شبا هم فعلا 1 الی 2 میخوابه تا صبح.بهتر شده

خدایا ناامیدم نزار
سلام منم دخترم همین بود.الان سه سالشه.هر روشی بگی امتحان کردم ولی فایده نداشت شب که میخوابید ساعت دو ...

مرسی عزیزم اره اتفاقای چندروزه صبا زودتربیدارمیشه شبام راحتترمیخوابه