2777
2789

مامان امیر پرهام @ قرض استامینوفن خودش میتونه جواب آزمایشو مثبت کنه
قرص های ضد بارداری خانمها را اگه بخورند جواب را مثبت نشون نمیده غیر از داروهای دیگه مثل نالتروکسان که حتی هروئین را هم نشون نمیده اما درد میاره و خماری
Dont Trust Anybody (DTA )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم همتای گرامی
شما با این کارا و رفتارات اگه شوهرت تفریحی هم مصرف بکنه کاری میکنی که کلا" معتاد بشه بره پی کارش.....!
آخه این چه بساطیه که هی بهش گیر بدی که بره آزمایش؟ خودت میگی تو جیبش پیدا کردی پس دیگه آزمایش چی بده؟ لابد مال رفیقش بوده و از استخر که میومدن شلواراشونو اشتباه پاشون کردن!!!
مطمئن باش که خودت داری اوضاع رو خراب تر و بد تر میکنی ضمنا" مشکل شما در زندگی فقط این مسئله نیست اما این مسئله برای شما ویرانگر به حساب میاد
عزیز من بی خیال این داستان آزمایش بشو خودت رو که نمیخوای گول بزنی ایشون اگه معتاد باشه اونطوری که میگی خارش پا و بدن داره دیگه باید قیافش اونقدر تابلو شده باشه که نیازی به آزمایش دادن نداشته باشه.
رنگ سفیدی چشمهای کسانی که مصرف میکنند و هنوز هم کاملا" معتاد نشدن رو به زردی میره.
بنده خودم در زمان تحصیلات هم کلاسی هائی داشتم که تفریحی مصرف میکردند و هنوز هم با گذشت 15 سال از اون سالها دارن مصرف میکنند ولی واقعا" معتاد نیستند.
اما گیر دادن بهش رو یکدفعه نذار کنار که بدونه شما خیلی حساس هستی و چندش آوره برات که خدای نکرده دیگه علنی نشه این قضیه
روابط زناشوئیتون هم بابا به خدا ماهی 3 بار همچین کم هم نیست. خانم محترمی که خیلیم با کمالات بودندو همسر شون هم دکتر بودند تو همین انجمن فرمودند 3 ماه یکبار با شوهرشون رابطه دارند و تازه هیییییچ مشکلی هم تو زندگیشون نداشتند که شما میگی سر موضوعات دیگه هم دعوا و مرافعه دارید که خودش مزید بر علت کم شدن رابطه میشه.
بازم میگم این قضیه آزمایش رو بگذر ازش و سعی کن به لحاظ روحی به شوهرت نزدیکتر بشی چون هرچی بیشتر بهش گیر بدی چه در این مورد چه چیزای دیگه ازت دور تر میشه و این مساله در آینده بیشتر به ضررت تموم میشه
اقای پدر خوب ممنون از وقتی که گذاشتید

این حقو به من نمیدید که تکلیفم روشن بشه بالاخره باید بدونم شوهرم معتاده یا نه؟
روانپزشک بهم گفت صرف یک علامت مثلا همین خارش نمی تونه نشان اعتیاد فرد باشه ممکنه این خارش علامت جسمی و مربوط به چیز دیگه ای باشه یا آبریزش و سایر علائم

من از اون زمان تا حالا یعنی نزدیک سه ماهه اصلا در این مورد بهش گیر ندادم فقط یکبار ازم پرسید که هنوز هم بهم شک داری گفتم آره اما.........اما از درون دارم داغون میشم این شک و بلاتکلیفی داره منو از پا درمیاره
در مورد روابط جنسی حرف من فقط روابط نیست کلا سه ساله جای خوابشو هم از من جدا کرده!

درضمن شما درست میگی من با شوهرم مشکلاتی دارم که هر کدومش به تنهایی می تونه باعث بشه زندگی یک زوج به پایان برسه ....ما باهم از همه لحاظ فرهنگی مذهبی شخصیتی و اجتماعی اختلاف داریم ازدواجمون از اول اشتباه بود یک ازدواج سنتی بدون شناخت
اما قضیه اعتیاد دیگه خیلی برام سنگینه
خانم همتا

کاملا" این حق برای شما محفوظه که بدونید شوهرتون معتاده یا نه و گمان نکنم جائی تو حرفام خلاف اینرو گفته باشم فقط کاش میفرمودید که منظورتون از اینکه بالاخره ""تکلیفتون روشن بشه"" چیه؟؟ انگار فکرائی تو سرتونه...
میخوای جواب آزمایش رو ببری و تقاضای طلاق کنی و پدر پدر سوختشم دراریو مهریه و....؟؟؟
یا میخوای اون برگه رو دور یه چماق بپیچی و تا آخر عمر در مواقع ضرورت محکم بکوبونی تو سرش!!!

من فقط میگم این رفتارای شما قضیه رو بد تر میکنه و اگر بیشتر رو اعصابش بری مطمئن باش نتیجه عکس میگیری.
با توجه به چیز هائی که گفتی (کل داستان رو خوندم) بنده به جرات میتونم بگم شوهر شما به صورت تفریحی اینکارو میکنه و با توجه به مشکلات زیادی هم که میگی تو زندگیتون دارید (که به نظرم بهتره به اونها هم بپردازید) تمایل همسرتون به اینکار بیشتر هم میشه. کاش میگفتید کدوم شهرستان هستید چون بعضی شهر ها اینکارا اصولا" عادی و فاقد قبح خاصیه.

من نمیخوام ازش دفاع کنم یا یه جوری این مسئله رو عادی جلوه بدم اما قبلا" هم گفتم خیلیا اینکارو میکنند و هیچ کس نمیفهمه (یا شایدم همسراشون بدونند) و زندگی های نرمال و بی دردسری هم دارند و معتاد به اون شکلی که شاید تو ذهن شما باشه مثل این فیلما که طرف تو پیاده رو و رو کارتن میخوابه و کثافت از سرو روش میباره هم هرگز نمیشن.

از چیزائی که تو پست آخرتون نوشتید اینطور فهمیدم که شما خودتون رو چه از لحاظ شخصیتی و اجتماعی و چه فرهنگی از همسرتون بالاتر میدونید و دیگه با این اوصاف که از همه نظر اصلا" در حدو حدود شما نیست حالا معتاد هم شده باشه که دیگه وا ویلا......

جدا خوابیدن از شما برای شما شاید خیلی مفهوم عمیقی داشته باشه اما برای مردا اصلا" اینطور نیست فکر خاصی نکنید یه جورائی احساس آرامش بیشتری پیدا میکنه حالا به هر دلیل. باز خوبه که روابططتون سر جاش هستالبته این مهمه که کدومتون بیشتر تمایل نشون میده!!!

اینکه پدرتون برگه انجام آزمایش رو پاره کرده کمی تامل بر انگیزه یعنی یا ایشون از روی ترس اینکارو کرده تا شاید خدای نکرده مشکل پیچیده تر از این نشه و یا از روی درایت خاصی که این مسئله رو اصولا" مهم تلقی نمیکرده (با توجه به شناختی که از شوهرتون داره) حتی اگه مطمئن بوده که تفریحی مصرف میکنه.

توصیه من به شما اینه که از زاویه دیگری به زندگی و همسرتون نگاه کنید و ببینید داشته ها و نقاط مثبت زندگیتون چیه و تمرکزتون رو از قضیه اعتیاد و این چیزا بردارید (اما هواستون هم جمع باشه)

در آخر اینم بگم مرد ها رو نباید تنهاشون گذاشت!!!
اگر به لحاظ روحی و عاطفی از شما فاصلش بیشتر بشه (که اینجور که داری پیش میری میشه) با توجه به شرایطی که در حال حاضر داره (بازم میگم معتاد نیست) ممکنه بیشتر و بیشتر نیاز به تفریح پیدا کنه.
من تاپیکات رو خوندم .تو میخوای به همسرت کمک کنی درمان بشه یا نه؟با این جنگ روانی که تو خونه درست کردی نمیتونی هیچوقت کمکش کنی و بیشتر گرایش به سمت مواد پیدا میکنه تو باید اول از همه باورش کنی میدونم سخته خیلیم سخته اما منی که این راه رو رفتم و همجنستم تجربه خودمو میگم.وقتی ازت میپرسه هنوز بهم شک داری نباید اینجور جبهه گیرانه بگی آره باید حتی اگه درونت باور نداری به ظاهر هم شده بگی آره.ببرش تحت درمان باشه کمپ و ترکای با دارو تو کلینیک بی فایدس و برگشت داره.اول از همه هم خواسته خودش مهمه این کلاسا هم کمکش میکنن تو مسیر درست قرار بگیره کم کم رام میشه.من چون خودم با اعتیاد همسرم خیلی اذیت و درگیر بودم و کارم داشت به طلاق میکشید تصمیم گرفتم به هرکسی که میتونم تو این زمینه کمک کنم و خدا ازم راضی باشه و خیرم به بقیه برسه.نمیدکنم کدوم شهرستان هستین اما تحما حتما ببرینش کنگره 60تو سایت سرچ کن ادرس و شماره تماسش میاد واست .سعی کن محکم باشی وصبوری کنی.تو برخوردت اشتباه بود اما بهت خق میدم چون منم این برخوردارو قبل از ورود به کنگره و اموزش اینکه با معناد چجور برخورد کنم و چه عکس العملی نشون بدم داشتم.ولی حای اگه میدونی مصرف میکنه به رو خودت نیار و چیزی نگو.گفتن تو فقط اونو به مواد حریص تر میکنه و اعصاب تو بهم میریزه. من بااینکه خانوادم حمایتم کردن و پشتم بودن و حتی واسم وکیل گرفتن اما جدا نشدم چون شوهرم رو دوست دارم و میدونم ارزش صبر کردن و زمان دادن و فرصت دوباره رو داره امیدوارم تاپیکم بتونه کمک جزئی بهت بکنه هرسوالیم داشتی من در خدمتم .موفق باشی
من تاپیکات رو خوندم .تو میخوای به همسرت کمک کنی درمان بشه یا نه؟با این جنگ روانی که تو خونه درست کردی نمیتونی هیچوقت کمکش کنی و بیشتر گرایش به سمت مواد پیدا میکنه تو باید اول از همه باورش کنی میدونم سخته خیلیم سخته اما منی که این راه رو رفتم و همجنستم تجربه خودمو میگم.وقتی ازت میپرسه هنوز بهم شک داری نباید اینجور جبهه گیرانه بگی آره باید حتی اگه درونت باور نداری به ظاهر هم شده بگی آره.ببرش تحت درمان باشه کمپ و ترکای با دارو تو کلینیک بی فایدس و برگشت داره.اول از همه هم خواسته خودش مهمه این کلاسا هم کمکش میکنن تو مسیر درست قرار بگیره کم کم رام میشه.من چون خودم با اعتیاد همسرم خیلی اذیت و درگیر بودم و کارم داشت به طلاق میکشید تصمیم گرفتم به هرکسی که میتونم تو این زمینه کمک کنم و خدا ازم راضی باشه و خیرم به بقیه برسه.نمیدکنم کدوم شهرستان هستین اما تحما حتما ببرینش کنگره 60تو سایت سرچ کن ادرس و شماره تماسش میاد واست .سعی کن محکم باشی وصبوری کنی.تو برخوردت اشتباه بود اما بهت خق میدم چون منم این برخوردارو قبل از ورود به کنگره و اموزش اینکه با معناد چجور برخورد کنم و چه عکس العملی نشون بدم داشتم.ولی حای اگه میدونی مصرف میکنه به رو خودت نیار و چیزی نگو.گفتن تو فقط اونو به مواد حریص تر میکنه و اعصاب تو بهم میریزه. من بااینکه خانوادم حمایتم کردن و پشتم بودن و حتی واسم وکیل گرفتن اما جدا نشدم چون شوهرم رو دوست دارم و میدونم ارزش صبر کردن و زمان دادن و فرصت دوباره رو داره امیدوارم تاپیکم بتونه کمک جزئی بهت بکنه هرسوالیم داشتی من در خدمتم .موفق باشی
مگه تمام مشکل زندگیای امروزه و زوجین اعتیاده؟؟مردهایی هستن و میشناسمشون که سالمن اما ظلم و خواخواهی نمونده به زن و بچشون نکنن اون بیچاره ها چی بگم؟اینا به خودشون و بدنشون آسیب میزنن.من همسرم هیچ آزاری به من نمیرسوند همه چیزم باش اوکی بود اما مصرف کننده بودنش رو تحمل نداشتم تا اینکه خدا کنگره60رو سر راهم و تو مسیر زندگیم قرار داد الانم کاملا درمان نشده اما به امید روزی هستم که همسرم خوب بشه و از دام اعتیاد رها بشه.تو هم با کنگره60آشناش کن و همراهش برو کلاسارو تو میشی همسفر و شوهرت مسافر.حتی لقب معتاد بهش نمیدن.وقتی کلاسارو بره و تحت درمان باشه بالاخره روزی خوب میشه فقط تا بدتر نشده پیگیر بشو حتماااا ببرش و کاری کن جذب اونجا بشه.من شوهرم اگه 1روز کلاسشو نره دیوونه میشه حتی سر کار که میره ماموریت دلتنگ کنگره و بچه ها میشه و همین علاقش به اونجا حالمو خوب میکنه و بهم امید میده که خوب میشه مثله همه کسایی که اونجان. اینکه باعشق میره و مشوق منه
مگه تمام مشکل زندگیای امروزه و زوجین اعتیاده؟؟مردهایی هستن و میشناسمشون که سالمن اما ظلم و خواخواهی نمونده به زن و بچشون نکنن اون بیچاره ها چی بگم؟اینا به خودشون و بدنشون آسیب میزنن.من همسرم هیچ آزاری به من نمیرسوند همه چیزم باش اوکی بود اما مصرف کننده بودنش رو تحمل نداشتم تا اینکه خدا کنگره60رو سر راهم و تو مسیر زندگیم قرار داد الانم کاملا درمان نشده اما به امید روزی هستم که همسرم خوب بشه و از دام اعتیاد رها بشه.تو هم با کنگره60آشناش کن و همراهش برو کلاسارو تو میشی همسفر و شوهرت مسافر.حتی لقب معتاد بهش نمیدن.وقتی کلاسارو بره و تحت درمان باشه بالاخره روزی خوب میشه فقط تا بدتر نشده پیگیر بشو حتماااا ببرش و کاری کن جذب اونجا بشه.من شوهرم اگه 1روز کلاسشو نره دیوونه میشه حتی سر کار که میره ماموریت دلتنگ کنگره و بچه ها میشه و همین علاقش به اونجا حالمو خوب میکنه و بهم امید میده که خوب میشه مثله همه کسایی که اونجان. اینکه باعشق میره و مشوق منه
2810