2777
2789
سلام
من فکر نمی کردم اینجا دیگه کسی جوابمو بده به همین خاطر دیگه سر نزدم.

چند روز بعد از اتفاقاتی که اول تایپیک نوشتم از یک روانپزشک که کلینیک ترک اعتیاد داشت وقت گرفتم و اول خودم حضوری رفتم بعدهم به شوهرم زنگ زدم که بیاد
دکتر نظرش این بود که ایشون احتمال داره که تفریحی مصرف کنه اما اینکه معتاد باشه بعیده. براش یه تست نوشت و گفت که اتفاقی بره آزمایش بده (هر زمان من گفتم) اما همون شب بابام در جریان قرار گرفت و برگه آزمایش رو پاره کرد.
بابام نظرش این بود که اصلا نباید این قضیه رو به روش میاوردم. میگه حالا بر فرض که معتاد باشه می خوای چیکار کنی؟ اصلا حمایتم نکرد و طرف شوهرم رو گرفت

ولی من به خدا نمی تونم تحمل کنم حتی اگه تفریحی باشه . مگه همه اولش تفریحی استفاده نمی کنند بعد معتاد میشن؟ از یه طرف اصلا نمی تونم طلاق بگیرم چون بچه رو به من نمیده و از طرفی حمایت خانوادم رو ندارم. نمی دونم چیکار کنم. همش وقتی هست تو خونه عصبانیم. تو این مدت یکبار دیگه هم ازم پرسید تو هنوز به من شک داری که من گفتم آره و باز هم خیلی عصبانی شد.

هلن جان خیلی دوست دارم باهات ارتباط داشته باشم شما با توجه به علائمی که من گفتم نظرت چیه؟ شوهرم معتاده؟

تنها جان ایشالله خدا کمکت کنه و شوهرت پاک بشه. برات دعا می کنم

مهر عزیز ممنون از اطلاعاتت. شوهرم دیگه حاضر نشد دوباره پیش اون روانپزشک بریم من نمی دونم دیگه باید چیکار کنم
و از کی کمک بگیرم
عزیزم مطمئن ترین جا آزمایشگاه بهار تو امیر آباد حدود 200 متر پایین تر از پمپ بنزین نرسیده به سازمان آب هست..روبرو اون مسجده...تمام مواد رو هم نشون میده از شیشه و هروئین و کراک بگیر تا تریاک و ... تا دو هفته قبل اگر استفاده کرده باشه رو نشون میده..اغلب آدمها نمیدونن همچین آزمایشی هست و فکر میکنن فقط مواد مخدر سنگین رو تو آزمایش نشون میده...کل آزمایش ها هم حدود 70 هزار تومن میشه...جوابش هم یک هفته ای آماده میشه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی منم شک داشتم...اتفاقا چون همه کسایی که اعتیاد دارن فکر میکنن این آزمایش ها اعتباری بهش نیست..ولی روش های جدیدی اومده....این آزمایشگاه رو امتحان کنین..خیلی دقیقه..حتی بهت میگه چقدر استفاده کرده و به چه طریقی
همتا جون سئوالی داری بپرس چون منم خیلی تحقیق کردم تو این رابطه....
عشق سبز عزیز ممنونم اما شوهرم دیگه حاضر نیست بره ازمایش بده و من البته تهران نیستم. مگر اینکه دوباره سر این موضوع بحث کنیم که حتما منجر به دعوا میشه و اونوقت شاید قبول کنه بره آزمایش. خیلی از خودش مطمئنه و خیلی بهش برخورده بود وقتی من این قضیه رو مطرح کردم.
عزیزم از حالتهاش میفهمی..البته باید یه مدت فکر کنه تو بی خیالشی و کنترلش نمیکنی..چون اگر چیزی استفاده بکنه..مطمئنا وقتی ببینه مراقبش نیستی یه گافی میده..
نه عزیزم من از این خانومه تو آزمایشگاه بهار پرسیدم....گفت نمیشه تو آزمایش های ما..شاید آزمایشگاههای دیگه که روش هاشون به روز نیست بشه این کار رو کرد..
عشق سبز عزیز اینا رو صفحه دوم تایپیکم گذاشته بودم:

من دو سال پیش تو جیب شوهرم چند تیکه تریاک پیدا کردم همون سال یکبار وقتی خونه نبودم و برگشتم به طور محسوس توی خونه بوی تریاک می اومد پارسال توی ماشینش پیدا کردم همه رو یه جوری پیچوند و به دلائل واهی ردشون کرد

پارسال پدر شوهرم فوت کرد چند ماه آخر عمرش بهش تریاک میدادند تا درد کمتری داشته باشه اون هم شوهرم براش تهیه میکرد و خوراکی بهش میدادند

علائم دیگه ای که در عرض این چند ماه داشت: آبریزش - عطسه - علائم سرماخوردگی- خارش بدن- کاهش شدید میل جنسی- گاهی خواب زیاد- مسافرتهامون در این چند وقته همه کوتاه نهایتا یکی دو روزه

یه اخلاق دیگه شوهرم اینه که عادت نداره بگه دارم کجا میرم کارش هم آزاده و اگر هم ازش بپرسم همیشه جوابی تو آستین داره
اینا رو قبلا گفته بودم اما الان
علائم سرماخوردگی رو دیگه خیلی کمتر داره. البته گاهی هم تو ماشینش قرص سرماخوردگی می بینم. دکتر نظرش این بود که اینا شاید صرفا علائم جسمی باشه و نمیشه با قطعیت گفت که علائم اعتیاده
خارش ساق پا داره- حالتهاش متغیره. بعد از ظهرها غیبش میزنه و من نمی دونم کجا میره. اخلاقش متغیره . اشتهاش کم شده- میل جنسی خیلی کم طوری که الان سه ساله که از من جدا می خوابه(نهایتا ماهی حداکثر سه بار رابطه داریم)
همتا جان با این چیز هایی که میگی من میگم شوهرت یه کاری میکنه...چون دلیلی نداره مرد بخواد بیرون رفتن هاش و اینکه کجاست رو از زنش پنهان کنه...و اینم میدونم که اینجور آدمها بله زیاد سرما میخورن و علائم سرماخوردگی شدید دارن...ببین وقتی شکت میبره که چیزی استفاده کرده سعی کن یه چیز ترش بهش بدی..معمولا تمایلی نشون نمیدن که بخورن..مثل شریت آبلیمویی که ترشیش از شیرینیش بیشتره..چون حالشون رو خراب میکنه....
عشق سبز راست میگه ترشی بزار جلوش غذایی که میاری ترشی بزار باهاش که سر که هم داشته باشه من شوهرم 10 ساله خدا رو شکر پاکه البته من 5 ساله زنشم از اول هم گفت به من که پاکه انشا الله که شک بیخود باشه ولی یه مدت ولش کن و دورا دور کنترلش کن اگه هم شک داری با ماشین دنبالش کن از این کارایی که تو فیلما می کنن ولی محل نزار و بی تفاوت باش بزار فکر کنه که یادت رفته و بعد از یک ماه دوباره پی گیری کن اونم دور ار دور
همتای عزیزم،من با توجه به حرفه ام و تجربیاتم صحبت می کنم.24 ساعتی که در مورد تریاک (فقط تریاک) گفتم هم درست هست.
چه بهتر که شوهرت حاضر نشد پیش آن روانپزشک بیاد،روانپزشکی که هنوز نمی دونه در بحث اعتیاد تفریحی و تفننی نداریم،بلکه اعتیاد مثل یک پیوستار هست که فرد در طول آن به پیش می رود؛... همان بهتر که این روانپزشک به شما کمک نکند.همانطور که گفتم شوهر شما هنوز در مرحله ی انکار هست.به این معنی که اصلا قبول نداره که اعتیاد داره،چون خودش را به هیچ وجه وابسته ی مواد نمی داند.....بیشتر از این اینجا صحبت نمی کنم و بقیه ی صحبتم را برایت میل می کنم.لطفا حتما ایمیلت را چک کن.
2810