2777
2789
عنوان

کیا بچه یک ساله دارن؟ میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 55 پست
پسر شما وقتی بیدار میشه پامیشه تو تختش بشینه یا بایسته؟ حتی اگر هوا تاریک تاریک باشه؟  من بخاطر ...

اره اگه تاریک باشه بیدار میشه میشینه اگه نه وایمیسه من خیلی وقته تو اتاق خودش میخوابونمش بیدار که میشه پا میشه وایمیسه ماما ماما میکنه انشالله که خودشم نمیندازه 🤦‍♀️

پسرم دنیامه❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب هشت و نه میخوابه تا شش و هفت صبح ظهر یکی دو ساعت 

شبا بیدار نمیشه مگر جاییش درد کنه

غذا دیگه از نزدیک یکسالگیش غذای سفره میخوره فقط له می‌کنم چون نمیتونه بجوعه دندوناش کمه 

2805
بخدا خسته شدم چند روزه وحشتناک بهونه گیر شده الکی گریه میکنه مثلا من با تلفن حرف میزنم گریه میکنه می ...

پسره عزیزم؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بخدا خسته شدم چند روزه وحشتناک بهونه گیر شده الکی گریه میکنه مثلا من با تلفن حرف میزنم گریه میکنه می ...

گریه و بهانه که طبیعیه

شیر خودتو میدی مگه؟ تا از شیر مادر یا شیشه نگیریش همین بساطه 

این همین چند دقیقه پیش بود😂

عزیزم ای جونم داغشو نبینی 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
پسره عزیزم؟

دختره   

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
گریه و بهانه که طبیعیه شیر خودتو میدی مگه؟ تا از شیر مادر یا شیشه نگیریش همین بساطه 

شیر خودمو. واسه از شیر گرفتن زوده تازه یک سالشه 

ما رو زمین میخابیم عزیزم

رو زمینم فکر خوبیه تا عقل رس بشن